Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem zboží přes internet a má závadu. Musím ho reklamovat u prodejce (balení, posílání poštou, ...), nebo mohu přímo u záruční opravny (kterou mám za rohem a klidně to tam hodím).
2x
Tak jsem se ještě podíval na kasa.cz kde jsem kupoval, a tam to jako jedna varianta je: Nejrychlejší reklamace vede přes autorizovaný servis výrobce. Seznam středisek, ve kterých odstraňují závady na zboží, naleznete v návodu k výrobku nebo přímo na záručním listě. Aktuální informace o nejbližším servisním středisku najdete obvykle také na internetových stránkách výrobce. Před odesláním výrobku k reklamaci doporučujeme servisní středisko telefonicky kontaktovat. Některé výrobky totiž není nutné do servisu zasílat, přijede je přímo k vám domů opravit servisní technik (velké domácí spotřebiče, televize, počítačová technika, apod.).
0x
doplněno 07.12.15 19:03:
Ono je taky podstatné, čeho chceš reklamací docílit. Zda opravu, výměnu, či odstoupení od kupní smlouvy. Pokud chceš záruční opravu, pak je servis nejjednodušší řešení. Ale vždycky záleží na prodejci a jeho obchodních podmínkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.