Dobrý večer I když jsem maturitu neudělal tak prostě vydělám velký peníze podnikáním . Teď ktomu problému chci toho víc a víc a od 15 let mně převládá myšlenka ovládnutí světa jak se toho problému zbavit nemůžu to dostat z hlavy leda tak si to vymlatit si to Je mi 25 žiju sám dům a auto vlastní i firmu středně velkou( podnikám od 18 let) a jsem panic děkuji za pomoc U psichiatru sem byl
Jak vidím ty zprávy o is a dalších tak se mi chce ještě víc vím jsem sociální psychopat co myslí na světovládu a nenávidím strašně každého člověka na zemí nesnáším moderní muziku jenom klasiku mozarta atd. nemůžu se díváte na lidí jak se oblékají do těch hadru i když se mi všechny ve škole smáli že chodím společenský vím akorát jedno mužů se akorát stěhovat do Bohnic Svět není podle představ
ladinpraha*
V jiné své otázce zmiňuješ, že je ti 20 a že se ti ve škole smějí z jiného důvodu. Že by další pohádka?
to je zajímavá otázka.. zkuste začít někomu, nebo někde pomáhat, přispívat, útulky, bezdomovci.. Založit nějakou sbírku.. To bych asi udělala já, kdyby se mi dařilo
Zacni jako Babis, ale v malem. Cili buduj si dobrou povest a pak sup do komunalu. A nasledne pomalu nahoru. A i nejaka baba se na te nalepi. Politika je plna vysinutych lidi.
Je to smutné, ale okamžitě mě naskočila myšlenka, v dnešní době to ani nejde jinak. Máte moji 100 procentní podporu, pokud ovládnete svět a nastolíte mír. Nebo alespoň malinkému kousku té naší Evropy, kde se skrývá naše zemička. Moc Vám držím palce, co jste pro to již za těch deset let od 15ti udělal? Máme naději?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.