Nejste přihlášen/a.
Dobrý den .
Nevím, jestli se to tu také řeší , ale budiž .
Mám takový větší problém Mám , nebo spíš nemám přítelkyni , kterou jsem ztratil vlastní chybou . Je strašlivě moc tvrdohlavá ... Byly jsme nejlepší kamarádi 4 roky , já k ní něco cítil snad celou dobu , a ona chvílemi také , ale nikdy jsme si nic nedaly najevo . Až asi před dvoumi měsíci . Řekl jsem jí že k ní něco cítím a aby to neřešila že to určitě přejde , protože jsem si nemyslel že by jsme spolu někdy byly
po asi týdnu přišla ona s problémem jako já
něco cítí .. chodily jsme spolu měsíc , vše bylo v pořádku .. jenže posledně mě vcelku dost naštvala , a já jí později napsal že se chová jako bezcitná malá holčička , která neví .. co chce .. bohužel .. přebrala si to docela dost špatně , a konec konců si myslí že sem z ní udělal bezcitnou "děv*u" problém je v tom .. Včera asi po 3 týdnech jsme se viděly , přišel jsem k ní objal ji , zeptal se jí jestli bude vše jak dřív . odpověděla že ano . V realitě semnou problém nemá , jde vidět že semnou chce být , i že mě miluje . Jenže jak ji do te reality dostat? Protože jakmile si napíšeme , tvrdí mi že semnou už být nechce . Ale nedokáže beze mě být . Jak překonat její tvrdohlavost a pocit že sem z ní něco udělal , i když jsem to tak vůbec nemyslel
Jsem z toho už trochu mimo .
Nemohlo by to být psaním? V poměrně krátkém textu máte hodně chyb, nevíte, jak
a kde použít čárky, píšete o sobě jako o dívce, ... to vše zhoršuje porozumění textu.
I jedna chybějící nebo přebytečná čárka dokáže změnit/obrátit smysl věty.
______
Zkuste dívce radši zavolat, nebo za ní zajděte a mluvte s ní osobně.
Tím předejdete případným nedorozuměním.
Notak Ivzez - vždyť se neptal na chyby, Vy zase nesmyslně odentrujete odstavec..
Dobrý den, nejsem expert ani na vztahy, ani gramatiku, aniprogramování.. Tak OK..
Nejak ve vasem pribehu nerozumim tomu cim vas nastvala, protoze mi to prijde vcelku dulezity k dalsimu uvazvani ve vasem pribehu.. Rikate tvrdohlava..? To jsem pry taky a pry docela dost jak mi rika muj manzel uz z pozice, ze jsem znameni berana-), ale taky rika, ze mam zlaty srdce, takze nevim cim vas nastvala a treba ma i pravdu ona a vy stve ji, nevim...
Vy jste řekl dívce, že něco cítíte, třeba to že máte hlad nebo se vám chce na velkou, ale ať to neřeší, že to určitě přejde? Pak vás docela naštvala a vy jste byl na ni hrubý. A pak jste zase něco začal cítit a napsal jste jí to? A to všechno na začátku vztahu?! No nepovídejte! Víte jaký je rozdíl mezi milovat a mít rád? Milovat, je věcí srdíčka a mít rád je věcí rozumu. A vy se chováte jako naprosto nečitelný, nestálý, neberoucí ohled na milovanou osobu, ale jen na sebe, zda "něco cítíte". Dokonce se bojíte cit pojmenovat! Co s takovým mužským?! Ikdyž by ho žena milovala. Žádný pocit bezpečí, jistoty, průhlednosti. Nikdy dívka nebude vědět, co od vás, za několik minut může očekávat. Musím vám říci, že dívka dělá dobře. Musí bránit sebe, před bezohledným ubližováním. Ikdyž vás miluje, rozum ji říká, že se hrne do slz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.