Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrana státu

Od: kocadom odpovědí: 5 změna:

Nevíte, jak to bylo s obranou Ruska vůči čínské migraci na ruské území? Rusové prý proti čínským hordám použili laser a byl klid. Číňané už to dál nezkoušeli.

Zajímalo by mě, jak byl laser použit, jaký to mělo účinek, jaké byly následky atd.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, odkud je tato informace? Ve kterém roce byla ta čínská migrace?

Pokud byla čínská migrace zastavena (laserem=?), tak si myslíte, že to pouze polechtalo? Zdravím!

doplněno 28.11.15 17:31:

Pokud se tazatel nedoplní, tak můžeme pouze spekulovat. Buď má nějaké imformace nebo v tom má "hokej" či navrhuje použít laser v současné situaci s migrací.

doplněno 28.11.15 19:28:

kocadom - ano, nyní už je to logické. Patrně šlo o ten konflikt viz níže.

kocadom
hodnocení

Bylo to v nějakém diskuzním fóru. Jelikož neznám podrobnější informace, tak se ptám. Logické, ne?

ju*
hodnocení

0x

Migrace číňanů do ruska nikdy nebyla, jedná se o použití / zřejmě sonických či mikrovlných zbraní / při pohraničních konfliktech na řece Usuri v roce 1969, zadejte ve vyhledavači - konflikty na usuri - rusové nikdynepřiznali co použili, jedno je jisté číńané byli po tomto lokálním konfliktu dosti demoralizováni...

pepa*
hodnocení

0x

zpravy.idnes.cz/...

literarky.cz/...

Údajně se dělaly pokusy na vznik ozónových děr, které se snad uskutečnily právě v tomto konfliktu.

sanyo*

Vzpomínám si na to, bylo to tématem našich debat ve škole, tradovalo se asi v tomto duchu, že rusáci zaúčili na hranici laserem, zvedl se prach a bylo po všem.. Pravdivost jsem nikdy nečetl ani nezkoumal.., jako děti jsme měli jiné starosti. V každém případě si vzpomínám, jak jsme často hrávali s rusáky fotbal, na louce.., i jak jsem si omylem vystřelil na louce z kulometu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]