Nejste přihlášen/a.
Nevíte, jak to bylo s obranou Ruska vůči čínské migraci na ruské území? Rusové prý proti čínským hordám použili laser a byl klid. Číňané už to dál nezkoušeli.
Zajímalo by mě, jak byl laser použit, jaký to mělo účinek, jaké byly následky atd.
Dobrý den, odkud je tato informace? Ve kterém roce byla ta čínská migrace?
Pokud byla čínská migrace zastavena (laserem=?), tak si myslíte, že to pouze polechtalo? Zdravím!
doplněno 28.11.15 17:31:Pokud se tazatel nedoplní, tak můžeme pouze spekulovat. Buď má nějaké imformace nebo v tom má "hokej" či navrhuje použít laser v současné situaci s migrací.
doplněno 28.11.15 19:28:kocadom - ano, nyní už je to logické. Patrně šlo o ten konflikt viz níže.
Migrace číňanů do ruska nikdy nebyla, jedná se o použití / zřejmě sonických či mikrovlných zbraní / při pohraničních konfliktech na řece Usuri v roce 1969, zadejte ve vyhledavači - konflikty na usuri - rusové nikdynepřiznali co použili, jedno je jisté číńané byli po tomto lokálním konfliktu dosti demoralizováni...
Údajně se dělaly pokusy na vznik ozónových děr, které se snad uskutečnily právě v tomto konfliktu.
Vzpomínám si na to, bylo to tématem našich debat ve škole, tradovalo se asi v tomto duchu, že rusáci zaúčili na hranici laserem, zvedl se prach a bylo po všem.. Pravdivost jsem nikdy nečetl ani nezkoumal.., jako děti jsme měli jiné starosti. V každém případě si vzpomínám, jak jsme často hrávali s rusáky fotbal, na louce.., i jak jsem si omylem vystřelil na louce z kulometu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.