Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Majetkove vyrovnani

Od: maruskova odpovědí: 3 změna:
Zdravim,
Jsem rozvedena neco malo pres rok. Manzelstvi rozvedli ihned. Nemeli jsme vuci sobe zadne zavazky.
Naprosto zadne, zadny spolecny majetek, jsme bezdetni.
O nejakym majetkovym vyrovnani jsem nemela ani paru.
Az doted.
Chtela jsem si vzit hypoteku. Vse vypadalo super. Platove to zvladam, dodala jsem platovy vymer, vse odsouhlasili, mabyti pravni moci je taky b poradku. Chtela jsem si vzit necely milion
Vcera mi bylo receno, ze potrebuju jeste majetko pravni vyrovnani.
Jenze manzel zije v nemecku. Pry nychom meli overit mase podpisy na vytistenych vzorcich to zaslat na soud do Prahy, kdenas rozvadeli.
Jak to mam udelat, kdyz mamzel tedy dneska uz byvaly neni momentalne k dispozici a ja vse potrebuji vyridit co nejdrive?
Mam si vzit pujcku misto hypoteky?
A kde?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

2x

To chce porovnat hypotéky a možné půjčky. Pokud jsou podobné, zkusit půjčku. Ta by měla být bez problémů.

hodnocení

0x

Na bydlení půjčku místo hypotéky? To je holý nerozum,půjčka přeci zákonitě vždy vyjde dráž než ta nejdražší hypotéka.Předpokládám,že máte na manžela nějaký kontakt,takže i kdyby jste mu měla například zaplatit výdaje za cestu do ČR za účelem ověření podpisu a dalšího papírování,rozhodně se to vyplatí.

uska*
hodnocení

0x

Dejte si sraz s manželem v prvním městečku vlastně i může být vesnice u hranic, kde je Obecní úřad. Tam ověříte podpisy oba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]