Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezvykla fobie, kotoul dozadu

Od: kulicka* odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer,potřebovala bych radu. mám strašně strach dělat kotoul dopredu, dozadu je to v pohodě, dopředu jssem taky dřív dělala v klidu,ale potom byly prázdnin y a hned po nich jsme dělali gymnastiku,něco se ve mne seklo a já to nezvladla, kdyz uz jej udělám tak do boku a jednou rukou jdu vzdy pres pest,prostě to nezvladnu,jssem tlustci ale to driv nevadilo v delani kotoulu,nevíte,co s tim? nemáte něco podobného? rady, zkušenosti? děkuji:))

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

charliebad*
hodnocení

3x

Dobrý večer,

stejnou fobii jsem měl na základní škole. Ve školce nás do kotrmelců nutili a rvali nás doslova vlastníma rukama na žíněnky a otáčeli nás, tudíž pár lidem včetně mě vzniklo z tohohle trauma. V první třídě jsem měl lehkou nadváhu, ale strach z kotoulu byl prostě ze školky. Moje učitelka tělocviku na zš mi pomalu pomáhala se to naučit a vidět, že není čeho se bát. Stačily dva tělocviky a doma jsem dělal kotouly o sto šest! :) Takže zkuste někoho, kdo by Vám pomohl ukázat, že není se čeho bát. Klidně i učitele. Přemýšlejte i, zda ten strach ve Vás nevyvolává nějaký špatný zážitek.

lucie*
hodnocení

0x

tak to mám stejnou fobii.Jak jsem byla na základce,tak mi nikdo neřekl,že kotoul se dělá na rukou nikoli na hlavě.Ale šlo to a hrála jsem si tak i doma,že jsem trénovala.Byla jsem taky tlustá a ať se mi neposmívaj,zkoušela jsem to i doma.A potom v druhé třídě,suplovala nás družinářka a komu to nešlo tak pomohla.Pomohla dotočit ten kotoul tak dobře,že mě fiklo v krční páteři.Tu bolest si pamatuju dodnes...a už nikdy nikdo mě nedonutí udělat kotoul.Nějak žiju zbytek života bez kotoulu a nemělo by se do toho nutit!

linda
hodnocení

0x
Ja mam taky fobii z kotrmelce proste z nej mam strach ale chci jde zeptat co jsi tedy řekla učitelům když jste je dělali?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]