Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí uložiště textu na internetu -existuje

Od: unibal odpovědí: 6 změna:

Aktuálně rozjížím internetový prodej na Aukru , mám vypracované obchodní podmínky do podrobna kdyby něco , chtěl jsem je dát na Aukru do stránky O mně , ale aukro nahrálo pouze polovinu obchodních podmínek , že jeto moc dlouhé , ovšem mě se nechce podmínky zkracovat a tím pádem je znekvalitňovat ,vůbec sinedovedu představit , jak by vypadaly , kdybch je zkrátil na polovinu.

Proto se ptám , zda na internetu existuje nějaká stránka , kde si můžu text uložit a na Aukro dát jen Obchodní podmínky naleznete zde a automaticky je to přesměruje.

Jiný e-shop nemám , proto nempohu dát odkaz na něj. díky za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Připomnělo mi to ten vtip, že Desatero má 10 vět, Deklarace nezávislosti USA má 64 vět a Směrnice EU o prodeji zelí jich má 2354.

Čím delší a komplikovanější obchodní podmínky, tím větší pravděpodobnost, že při jakémkoliv sporu tahá zákazník za kratší konec, i kdyby byl 100x v právu. Pro mě by to byla negativní reklama. A na Aukru tím spíš. Na druhou stranu, obchodní podmínky stejně nikdo nečte, takže je to jedno.

K věci: nejjednodušším řešením je cloudové úložiště (Dropbox, Copy...)

Ten vtip by byl k smíchu, kdyby nebyl k pláči.

hodnocení

0x

Dokumenty od googlu

unibal
hodnocení

Velmi děkuji za radu. Do tohoto disku jsem vše vložil , ale kdyždám odkaz,tak se zobrazi verze , kde si může každý psát a dělat co chce , potřebuji něco,co se zobrazí jako tyto dokumenty , ovšem veškeré opearce s texte budou zamknuty.

A nejde to tam vložit v .pdf? Nebo potom drive.google.com kam to vložíte v pdf nebo jakékoli jiné úložiště, drobbox.com

drive.google.com/...

luha*
hodnocení

0x

Můžete použít jakýkoliv cloud cloud.mail.ru/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]