Nejste přihlášen/a.
Ohledně optik neporadím, ale jinak snad ano: ptejte se po brýlích pro náctileté. Dobrá optika by Vám je měla nabídnout sama, ale mně se to taktéž stalo jen jednou, že mě prodavačka nasměrovala k obroučkám pro děti 12 - 14 let... občas na mě divně koukají, ale když vidí, že mi ty brýle jsou, tak zmlknou
V Praze je optika na každém rohu. Stačí mít představu o ceně a vzhledu a pak už jen vybírat. Já si obvykle vyberu obroučky do 1.500,-Kč. Teď mi nabízeli i zadarmo a nevypadaly úplně špatně. Taky mě překvapilo, že do 24 hodin jsem měl SMS, že jsou brýle připravené k vyzvednutí, ačkoli na moje speciální skla čekám obvykle týden až 10 dní. Pak jsou tu ovšem různá "vylepšení" skel a ty ceny jsou fakt šílené. Ale bez toho já se obejdu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.