Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dioptricke bryle

Od: tftft odpovědí: 4 změna:
Dobry den,poradite mi prosim,kde maji v Praze velky a hezky vyber diptrickych bryli?mam problem,ze mam uodne uzky oblicej?takze mi jsou temer vsechny bryle velke a nem z ceho vybirat.dekuji za typ

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ohledně optik neporadím, ale jinak snad ano: ptejte se po brýlích pro náctileté. Dobrá optika by Vám je měla nabídnout sama, ale mně se to taktéž stalo jen jednou, že mě prodavačka nasměrovala k obroučkám pro děti 12 - 14 let... občas na mě divně koukají, ale když vidí, že mi ty brýle jsou, tak zmlknou :-D

hodnocení

0x

V každém nákupním centru jsou nejméně dvě optiky. Grand optical, Focus optik a další. V Grand optical mají opravdu velký výběr. Vygooglujte si seznam prodejen, a najděte si tu nejbližší.

loko*
hodnocení

0x

ze zkušenosti vím,že čím větší město tím větší zloděj optik.Ve velkých městech jsou nestoudně předražené optiky,protože to chce provozovat plno vyčůránků,kteří si chtějí nadrbat co nejvíce.Nejlepší jsou malá města s českou optikou.Rozdíly v cenách jsou neskutečné a ne jen pár stovek Kč

ladinpraha*
hodnocení

0x

V Praze je optika na každém rohu. Stačí mít představu o ceně a vzhledu a pak už jen vybírat. Já si obvykle vyberu obroučky do 1.500,-Kč. Teď mi nabízeli i zadarmo a nevypadaly úplně špatně. Taky mě překvapilo, že do 24 hodin jsem měl SMS, že jsou brýle připravené k vyzvednutí, ačkoli na moje speciální skla čekám obvykle týden až 10 dní. Pak jsou tu ovšem různá "vylepšení" skel a ty ceny jsou fakt šílené. Ale bez toho já se obejdu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]