Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přítelovi jsem koupila k Vánocům tričko, ale mě to jako dárek příjde málo, když to porovnám co on dává mě a zhruba za kolik. Nenapadá vás něco co by se hodilo jako dárek k tričku kromě voňavky tu už dostal?
Za prvé jen podotknu - lidé si dávají dárky, protože si je chtějí dávat. Nemám ráda srovnávání cen. On mi dá za tolik, já jemu musím také, abych to vyrovnala.
Pokud někomu koupím dárek, je to pro to, že mu chci udělat radost, a je mi jedno, jestli od druhé strany dostanu vlastnoručně vyrobené přáníčko, drobnůstku za 50,-
Rozumíme si? Přítel Vás miluje, udělá mu radost i to tričko. Ono je to jiné pokud vyděláváte, nebo jste studentka, nezaměstnaná atd.
Lidičky nepředhánějme se v cenách dárků, pokud na ně nemám, koupím drobnost, uvařím salát, kapra a hotovo.
Ne, že se zadlužím na několik let kvůli něčemu, co si momentálně nemohu dovolit.
PS: k vaší otázce - klasika - sprchový gel,šampon, trenky
Ona to může být i jiná, ale osobní věc. Vlastní fotka v rámečku, třeba i s věnováním, hrníček s tiskem vlastního motivu, třeba společné fotky nebo kresby milého místa. V dražší variantě totéž na plátně, nebo třeba i profláknutý kalendář. A pokud se na něj necháte fotit od profíka, bude i dost drahý. Vím, že tyhle dárky patří mezi neužitečné, ale když to není pokaždé, proč ne?
Já si myslím, že není třeba vybírat něco k tričku. Poohlédněte se po něčem originálním, neotřelém. Třeba teplměr na láhev s vínem darkoviny.cz/...Takových a podobných obchodů je mnoho: obchod-darky.cz/...Poklikejte, podívejte se, něco vás určitě zaujme. O vašem příteli nic nevíme. Vlastně ani nevíme, kolik je mu let, co dělá, co ho baví. Třeba? znackova-pera.cz/...
Mnoho věcí vás výjde třebas i levněji v kamenném obchodě, také si na ně můžete sáhnout a zjistit, jak je předmět velký. Proto mé odkazy berte klidně jako pro inspiraci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.