Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace resena dobropisem

Od: verunkaaa* odpovědí: 4 změna:
Mam uznanou reklamaci a bylo mi sděleno ze dobropisem.Mam u toho prodejce jeste jinou vec na splatky a on chce abych ty penize tam nechala ze mi z nich ztrhne splatky.ale to ja prave nechci.chci penize na ruku.mam na to pravo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

1x

Ano, máte právo žádat peníze na ruku neboť si třeba chcete zakoupit stejný výrobek jinde. Tzv ZÁPOČET lze udělat jen po dobodě obou stran.

Já bych zápočet vítala, nesnáším dluhy.

verunkaaa*
hodnocení

Dobre.takze budu pozadovat penize...a jeste se zeptat,kdyz jsem tu vec mela na splatky a cena byla 5000 kc a ja zaplatila cca 6000 kc tak mi bude vracena cena toho zboží nebo i s uroky?
slzicka*

Bude ti vráceno jen za zboží, obchodník nemůže za to, že nemáš peníze na nákup. Nikdo ti úvěr nenutil.

S kým jste splátky sjednávala? Přímo s prodejcem, nebo s jinou firmou, která prodejci zaplatila a Vy jste pak splácela? Většinou to tak bývá. A v tom případě jste neplatila úroky prodejci, ale tomu, kdo Vám obnos půjčil, tak proč by Vám měl peníze vracet prodejce? Ten dostal pouze peníze za zboží a Ty Vám vrátí. Tudíž 5.000Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]