Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rýma a kašel

Od: milos7 odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer. Mám delší dobu rýmu smrkám suchý kašel nemužu se teho zbavit. Bral jsem i antibiotika na předpis ale nepomohly. Co stím? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co to je delší dobu? Stav se vůbec nelepší? Tak k doktorovi. Jestli se lepší (i kdyby jen mírně - suchý kašel dokáže ustupovat i několik týdnů, než je člověk úplně ok), tak vyčkat a napomoct tomu klidem, teplem a dostatkem tekutin. Vincentku na inhalace, dětský C vitamín každé 2 hodinky, bylinkový čaj na nachlazení a hlavně léčit se, vysadit z běžného režimu.

slzicka*
hodnocení

0x

Já bych zašla znova k lékaři, někdy je bacil na ATB rezistentní, takže ani ATB nemusí zabrat.

Nechala bych si u lékaře udělat sedimentaci červených krvinek, a pak popřípadě bych si nechala nasadit jinné ATB, k tomu hromadu probiotik.

koo
hodnocení

0x

může to být i alergie.Udělat test na alergii.Objednat se u alergologa

bruno*
hodnocení

0x

Zřejmě jde o virózu a na tu ATB nezabírají. Ten kdo vám to předepsal je zřejmě *bzum*. Buď jděte k odbornému lékaři, pokud je to vážné, nebo využijte zkušenosti domácího léčitelství.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma suchý kašel

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]