Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zinnat 250mg

Od: lukk odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někoho zkušenost s léky Zinnat 250mg a po jak ldouhém užívání vám zabraly. Dnes jsem dostala na zánět dolních cest moč. Jsem adolescent, za jak louho mi zaberou? :) Již jsem dobrala Ospamox 1000, jenomže neúspěšně, tak mi pan doktor zkusil nasadit tyto. Co myslíte? jde o to, že přitom navštěvuji školu, mám už velmi vysokou absenci a za týden odjíždím pryč a určitě téměř každá žena ví, jak je nepříjemné pálení tam dole *smich*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

teď ho užívá naše tříměsíční miminko,takže mi nepoví jak mu zabral:)to je asi vleklý problém,když první byly neúspěšné.Zeptej se v lékárně nebo v příbalovém letáku,zda to lze kombinovat s kapslemi brusinek či jiným lékem na bázi brusinek.Každopádně opravdu hodně pij(čistou vodu,ať moc nezatěžuješ ledviny),ať se co nejvíce bakterii odplaví,uvidíš,třeba to bude stačit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]