Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někoho zkušenost s léky Zinnat 250mg a po jak ldouhém užívání vám zabraly. Dnes jsem dostala na zánět dolních cest moč. Jsem adolescent, za jak louho mi zaberou? Již jsem dobrala Ospamox 1000, jenomže neúspěšně, tak mi pan doktor zkusil nasadit tyto. Co myslíte? jde o to, že přitom navštěvuji školu, mám už velmi vysokou absenci a za týden odjíždím pryč a určitě téměř každá žena ví, jak je nepříjemné pálení tam dole
teď ho užívá naše tříměsíční miminko,takže mi nepoví jak mu zabralto je asi vleklý problém,když první byly neúspěšné.Zeptej se v lékárně nebo v příbalovém letáku,zda to lze kombinovat s kapslemi brusinek či jiným lékem na bázi brusinek.Každopádně opravdu hodně pij(čistou vodu,ať moc nezatěžuješ ledviny),ať se co nejvíce bakterii odplaví,uvidíš,třeba to bude stačit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.