Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest dásně

Od: david1411* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den chtěl jsem se zeptat, před cca čtyřma rokama jsem měl díru v zubu tak se to vložkovalo,vyplnilo,zaplombovalo a poslední čas mě nad tím zubem bolí dáseň, když nato zatlačím rozbolí mě i zub , ale zub jako takový nebolí jen někdy na zkus ..bolí to ikdyž se třeba usměju a tak..co to může být? Děkuji :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Například váček...utíkej za zubařem!

Jj,bude to váček.
Je třeba ho rozříznout,aby z něj vytekl hnis a pak zoubek dále řádně opravit !
david1411*
hodnocení

Děkuji za radu , ale ze zubaře mám strach jak (...) :D co si mám představit pod pojmem dále řádně opravit? :/ Vůbec nevim do čeho jdu :(

Strach má ze zubaře snad každý...
Budeš se muset překonat !
----
Asi takhle,pokud tam nepůjdeš,můžeš z toho váčku dostat kupř. zánět okostice a to by byl pak teprve mazec !
----
Tady je přímo nutné k zubaři jít.
A nechápu,čeho se tolik bát.
Píchne Ti anestezi a vše vyčistí.
david1411*
hodnocení

A je to hodně nepříjemné? :D :(

david1411*
hodnocení

Co mi stím budou dělat? :( :D

iz*

Davide, sem – pokud vím – žádný zubař nechodí.

I kdyby chodil, nemůže Vám říct,

co Vám s tím bude dělat, dokud Vás nevyšetří.

stirecek*
hodnocení

0x

Mám přesně to samé. Vyvrtala mi do zubu díru - odvětrání a hned se mi ulevilo. Jednou týdně mi to vyčistí a je klid. Zítra tam jdu znovu, tak uvidíme, jestli mi tam dá už vložku. Nic nebolí, jen mě štve, že musím kousat jen na jedné straně, už skoro měsíc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]