Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceny dodavatele stejné jako na E-shopech

Od: vyrobce odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

vyrábím již 3 roky pár chovatelských potřeb pro chov drůbeže a králíků a napadlo mě , že jako službu zákazníkům bych udělal E-shop s krmivy a potřebami pro chov drobných hospodářských zvířat , tj. krmítka , napáječky , misky , krmiva , krmné směsi , doplňky , vitamíny atd. Dodavatele krmiv a krmných směsí s dobrou cenou semi naštěstí podařilo sehnat , ale narazil jsem na velký problém a to je to ostatní. Všechno krmomě zmíněných krmiv mi dle nabídek dodavatelů vyjde pri nejlepším stejně , nebo dráže než na E-shopech na internetu , jak je to možné? V tomto případě mi vyjde více jak 70 % potřeb nejlevněji v již zmíněných E-shopech. Napadlo mě tedy , nakoupit na E-shopech vše co vyjde levněji než u dodavatele a ostatní brát přes dodavatele. Vím , že prostor pro zisk moc nebude , ale to zatím není hlavní předpoklad E-shopu , spíše mi jde o službu zákazníkům + malý zisk , aby to neprodělávalo. Dělal jste to někdy takto také? Co si o tom myslíte? Děkuji za jakékoli rady či poznatky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

0x

Dlouhodobi odberatele maji dohodnute vernostni slevy a kupuji objemy. Ty jsi od vyrobce jeste nic nekoupil a pravdepodobne jsi i poptaval u vyrobce cenu za maly objem.

Poptej se u vyrobce na objemove a odberove slevy.

vyrobce
hodnocení

Děkuji za radu. Ví , že cena se snižuje úměrně objemu zboží , ovšem pro začátek by bylo finančně náročné tyto velké objemy zakoupit při počtu cca 150-200 druhů zboží.

Asi nezbyde nic jiného , než to pomalu rozjet "kombinovaným způsobem" a poté , když by se to rozjelo , začít uvažovat o velkých objemech a tím pádem i množstevních slevách.

zakaznik*
hodnocení

0x

Ale proč by u tebe vůbec někdo něco kupoval, když sám píšeš, že e-shopy jsou levnější?

mot
hodnocení

0x
a máš čas na to řešit eshop se stovkama produktu? vyrábět ty své produkty a ještě vyřizovat objednávky, balit zboží, odesílat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]