Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, zda-li je možné, aby mi zaměstnavatel vystavil zápočtový list ještě před ukončemím prac. poměru? Jedná se mi o to, že v nynější firmě mám smlouvu do konce prosince tohoto roku. Do nové práce nastupuji od 4.1.2016, ale už příští týden si jdu pro smlouvu a mám přinést zápočtový list.
Děkuji za rady.
No to Vám nikdo nedá. Nebo já bych Vám ho nedala. Mimo jiné se tam píše nemoc za poslední kal. rok. Co když si nedejbože zlomíte nohu? A ještě se ani nedělají listopadové výplaty. Natož prosincové. Zaměstavatel dává zápočťák do 8 dnů od ukončení prac. poměru. Možná jestli jste u nějaké malé soukromé firmyčky tak jo, ale u velké organizace těžko.
A hlavně se tam píše prům. výdělek, to mzdovka ví kolik si přesně vyděláte v prosinci? Jestli máte fakt pevnou výplatu a nic se Vám nestane tak Vám to třeba dá. Ale jestli máte zaměstnání kde jsou důležité hodiny tak se s tím rozlučtě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.