Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paper towns vyznání lásky knížce

Od: catarine odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím ti, co znají film nebo knihu paper towns..papírová města. Jak dávala Margo stopy v knížce - zakroužkovat různé věty, přeškrtat, zvíraznit a podobný, mysláte že by to mohlo být jako dobré vyznání klukovi, který neví že ho mám ráda? Hodila bych mu to do schránky... A zjistil podle věcí kdo jsem a že ho mám ráda ;)
Jsem stydlivý člověk a nějak to moc neumím říct (neřeště to, prostě se ptám na to s tou knihou)

Je nám do 25 ;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, přímo vyznání snad ne, ale jako návod či test to můžete zkusit. Pokud je to chlapec inteligentní a bude mít i zájem, tak to pochopí a ozve se. Jenom to nesmí být test moc těžký - snad jen jako úroveň otázek viz telef. soutěže v TV. Zdravím!

doplněno 23.11.15 15:22:

Pokud k setkání dojde, tak nemusíte uvádět, že jste stydlivá. Uvedete, že jste romantická .

catarine
hodnocení

Nebude tam přímo nějaký kvíz a podobný, jenom zakroužkuju třeba nějaké spojení v půlce větě "chybíš mi" nebo tak něco...
Ještě uvažuju jestli to mám být přímo tato kniha, nebo do které to napsat, kde bude dost různých nějakých použitelných fráziček :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]