Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace páteře

Od: swinger odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám protruzi ploténky 4mm. Byl s takovýmto nálezem někdo na operaci? Nebo na nějakém jiném zákroku? Prosím sdělte mi své zkušenosti a hlavně jestli došlo ke zlepšení zdravotního stavu. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dharma
hodnocení

0x
Byla jsem, je to 7 let, mam misto te vyhrezle plotenky nahradu - prodisc. Neskutecne se mi ulevilo. Ale chce to i tak kazdy den posilovat zadove a brisni svalstvo, mam 15 min. sestavu. Jakmile par dni vynecham, citim v zadech takovy diskomfort. Dodnes jsem za operaci vdecna, pred operaci to bylo nekolik let od certa k dablu, porad rehabky, cviceni, ruzni lekari, az se me ujala neurochirurgie a indikovala k operaci. Pooeracni obdobi se take dalo zvladnout, ale v te dobe jsem jeste byla bezdetna. Ted s malymi detmi si to stonani po operaci opravdu neumim predstavit, protoze nekolik tydnu si nesmite sednout, pouze na wc ano. Pouze lezet, stat, chodit, klecet. Ale kdyz neni zbyti... Drzim palce.

Prosím o jako sestavu cvičení jde? Kde se to dá sehnat?

dharma

Není to nijaká spec. sestava, spíše cviky, které mi max. vyhovují a nezaberou zase tak moc času. Jsou to sedy lehy na přímé i šikmé břišní svaly, sezení na míči, zvedat bedra v leže na zádech s pokrčenými koleny a cca 30 sekund vydržet. Pak ještě protahovací cviky. Určitě najdete spoustu cviků na netu a sama si vyberete, které Vám nejvíce vyhovují :)

uska*
hodnocení

0x

U nás se operuje až od 6 mm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]