Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukro a karta na 3000Kč slevu

Od: kangaroo* odpovědí: 3 změna:

Máte někdo už tuto kartu na Aukro od Citibank na slevu na dopravu na 3000Kč. Je tam nějaký chytáček pod kobercem? :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já si pořídil v jiné akci od citibank kreditku - bonus přišel do cca měsíce. Pak jsem se snažil zjistit, jak vypovědět smlouvu - po roce a půl mi konečně napsali, že se musí vypovědět písemně, nejlépe na pobočce (nebo s ověřeným podpisem). Karta je téměř vždy podmíněna pravidelnou měsíční platbou bez ohledu, jestli ji používáte. Doporučil bych využít a do měsíce případný úvěr splatit, kartu zrušit písemně na pobočce.

carloss58
hodnocení

0x

Ahoj, nabídku jsem využil + slevu na nákup - je to fajn :) Po schválení a použití karty mi do týdne došel mail z Aukra s kódy na slevu. Jen se to netýká dopravy - např. koupím telefon za 5000 Kč + 200 Kč pošta, tak zaplatit budu muset 2200 Kč. Co se týče banky, tak první rok bez poplatku, pak co měsíc 50 Kč. Výhoda je, že vrací 2% z každé platby kartou... Uvidím během pár měsíců, co a jak - jestli to zruším nebo budu pokračovat dál.

candymann*
hodnocení

0x

v tom bude chytáák. a jak je v tom city bank tak tuplem.radím přečíst si důkladně smlouvu na kartu.aukro je jen bonus třešnička na dortu.a vztahuje se na platba pouze pay u

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]