Nejste přihlášen/a.
mam rada sex delam to snad kazdy den...ale ze zdravotnich duvodu nemuzu mit antikoncepci tak musim pouzvat kondom.Ale tedka dosti pritel naleha at se jenom nabodnu a hnedka dame gumu,pry nebude hnedka strikat,ale ja se stejne bojim zatim deti nechci.Muzu byt tehotna kdyz mi ho tam jenom tak da?Ja mu i kourim a citim jak tece tak se docela bojim.Jak se rika jedna kapka a uje s tebe tatka
Je to tak jak píšete - otěhotnět můžete při nechráněném pohlavním styku i bez ejakulace. Je to sice málo pravděpodobné, ale ne vyloučené..
me porad,ze nic stat nemuze,ale verit se mi tomu nechce takovych pripadu uz nbylo poprve se nic stat nemuze a ejhle
Někde jsem četl index možnosti otěhotnění - čím vyšší číslo tím větší šance na otěhotnění:
Hormonální antikoncepce: 0,2
Kondom: 10
Nechráněný styk: 75
Závěr si vyvoďte sama..
Více např. zde: www.sexus.cz/clan/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.