Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Riziko otěhotnění - chvilku bez kondomu

Od: sexinka odpovědí: 4 změna:

mam rada sex delam to snad kazdy den...ale ze zdravotnich duvodu nemuzu mit antikoncepci tak musim pouzvat kondom.Ale tedka dosti pritel naleha at se jenom nabodnu a hnedka dame gumu,pry nebude hnedka strikat,ale ja se stejne bojim zatim deti nechci.Muzu byt tehotna kdyz mi ho tam jenom tak da?Ja mu i kourim a citim jak tece tak se docela bojim.Jak se rika jedna kapka a uje s tebe tatka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

1x

Je to tak jak píšete - otěhotnět můžete při nechráněném pohlavním styku i bez ejakulace. Je to sice málo pravděpodobné, ale ne vyloučené..

sexinka
hodnocení

me porad,ze nic stat nemuze,ale verit se mi tomu nechce takovych pripadu uz nbylo poprve se nic stat nemuze a ejhle

perda*

Někde jsem četl index možnosti otěhotnění - čím vyšší číslo tím větší šance na otěhotnění:

Hormonální antikoncepce: 0,2

Kondom: 10

Nechráněný styk: 75

Závěr si vyvoďte sama..

Více např. zde: www.sexus.cz/clan/...

Já si myslím, že je to pravděpodobné docela dost. Chraňte se a nenechte si nic namluvit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]