Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na samotářského muže?

Od: erika1* odpovědí: 21 změna:

Už dlouhou dobu rok a půl si píšu se starším mužem, ke kterému mě to táhne. Známe se pouze na internetu (setkali jsme se jen jednou za tu dobu) Problém je ten, že nevím na čem s ním jsem, nedokážu se v něm vyznat. Je samotářský, introvertní a málokdy mi napíše sám od sebe, dalo by se říct, že jsem ho přes ten internet uhnala sama. Za tu dlouho dobu už vím, že máme mnoho společného a podobný pohled na svět a prostě bych si s ním strašně ráda začala něco vážnějšího. On už ví, že bych něco podobného ráda, ale bohužel na to nějak zásadně nereagoval. Když už se smířím s tím, že nemá zájem a poohlédnu se po někom jiném, protože nechci být sama - tak se mi vždy připomene, píše mi a slídí jestli někoho nemám. Dělá přesně to - že stojí mezi dveřmi a nechce jakoby ani do toho mého života vejít ani z něho odejít. Jednou jsem se naštvala a už to s ním razantně ukončila, ale on se mi zase vedral do života zpátky a tehdy nastal ten zlom, že zvolil ke schůzce a setkali jsme se (po roce psaní). - ale nic se po tom setkání nezměnilo.

Rozumíte tomu? Proč se mi neustále připomíná, vyptává se mě, jestli někoho nemám - když nemá zájem se mnou být a scházet se. Může mě mít, ale nechce, tak proč takové chování? Mě je 23, jemu 35.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dere se Vám do života, protože mu to umožňujete. Asi si rád dopisuje, baví se tím a k životu mu to stačí. Nechce Vás, tak ho neřešte a najděte si jiného, který naopak s Vámi ten čas bude trávit rád. Tohle je jen ztráta času.

Nenechte se oblbnout tím, že Vás jeho "zvláštnost" přitahuje. Pro některé ženy je nepřístupný chlap jako magnet, nebo výzva, Jenže oni jsou "jini" většinou stále, i když dojde na vztah. Chcete něco neustále řešit? Zaobírat se s ním víc, jak s dítětem? Stále sondovat, co mu vadí, proč se tváří, tahat z něj dokola, co mu zas přeletělo přes nos? S jedním takovým mám 20tiletou zkušenost s 1. manželem a věřte, baterky Vám brzy dojdou! Najděte si jiného, vyrovnaného, pozitivního, věkově bližšího a hlavně nekomplikovaného! Věřte, strašně by Vám vyčerpával energii. Taky může mít třeba aspergrův syndrom, tj. porucha sociální interakce. Neumí mj. odhadnout správný okamžik, kdy je vhodné jednat. Život s takovým jedincem je opět velmi komplikovaný. Nechová se normálně, má spoustu dalších preoblémú a zvláštností, pokud nechcete si celý život bhrát na psychoterapeuta, tak pryč od něj!

mili3478*
hodnocení

2x

Jelikoz jsem taky samotar ,introvert,nemyslim si ze se tim bavi,taky bych sam od sebe nikomu nenapsal, ale neznamena to ze by nemel zajem, jen ta iniciativa bude muset prijit z vasi strany,vetsina introvertu nevede zrovna spolecensky zivot.

eivlis*
hodnocení

2x

Po docteni me napadlo vzhledem k vasemu a jeho veku zda neni zenaty a s vama si jen hraje. To co pisete, tak dit se to me, tak se mi to nelibi.. Zastavam nazor, ze to co pisete, alias vztah nevztah, ktery s nim mate, tak nema zadnou cenu.. No, ja bych si asi hlavne ujasnila jestli ho opravdu tak moc chci,jestli jsem do nej zamilovana a stejne tak byste mela i vy vycitit jak je na tom on vselijakyma signalema z jeho strany, ale asi to tak na jeho strane neni, takze bych na nej pokud bych ho opravdu chtela "uderila", ze si to predstavuju tak a tak a chtela bych vedet jak to vidi on a podle toho bych se zaridila.. To je zivot a chlapu je na svete dost.. Ja jsem poznala svycho chlapa nahodou na netu, ale byl jen o rok starsi. Byl ode me 300 km, rok schazeni a ja uz toho zacala mit dost, takze jsem jasne rekla, ze takto me to uz nebavi, ze chci pokrocit dal a posunuli jsme se dal a dnes jsem spolu s nasema 2 detma uz spolu 10 let a mame se radi cim dal vic..-)Pisete, ze je introvertni, ale to s tim nema co delat.. Introvert jsem taky, ale clovek by mel vedet co chce a dat to najevo a zvlast v jeho veku 35 let.. Me to opravdu spise prijde, ze si s vama hraje. Jste mladunka a tak nejak mu to porad s prominutim "zerete".. Je to takovy, ze vas chce a nechce zaroven a takovyho chlapa bych nechtela zase ja..

tomaslad*
hodnocení

1x

Ahoj, pošli mu stukturovaný dotazník v excelu + nástřel harmonogramu postupu z tvé strany (1/ polibek, 2/ sex. 3/ svatba. 4/ dítka, 5/ společná chata a stárnutí pospolu... ) . Ať se hoch vyjádří. Budeš moudřejší z jeho reakce. Stylizace dotazníku: ANO/NE, BERU/NEBERU, STĚHUJU SE/NESTĚHUJU, CHCI TVÉ SRDCE A/NEBO/I/JEN TVOU VAGÍNU, a pod... :)

erika1*
hodnocení

to by snad ani nebyla potřeba, on o sex jaksi moc nejeví zájem, spíš mu fakt stačí jen to povídání - které zase nestačí mě *smich*

tomaslad*

... nejeví o sex zájem (navzdory faktu, že by měl být hoch ve stádiu lovu a toku a touhy Tě svádět) = pryč od něj úprkem. Frrrrrrr pryč od něj ASAP (as soon as possible)

hodnocení

1x

My, ženy, dovedeme být podivné. Častokrát chceme to, co mít nemůžeme. Není to i váš případ? :-D Jasně píšete, že on má jiné prority než vy, je spokojený na místě na kterém je, nechce ho opustit, sex s vámi ho nezajímá, zamilovaný není. Tak o co jde? Rád si s vámi píše, protože má dlouhé večery a má k vám trošku otcovský vztah. Zajímá ho, jak žijete a tedy, jestli máte i patrnera. Má o čem přemýšlet, má v hlavě co řešit. Ale fyzicky? To vůbec! *hej*Nic neměňte, nic neřešte, buďte osudu vděčná za přítele, se kterým si můžete otevřeně popovídat nebo napsat.

hodnocení

1x

Chlapa nepředěláte - to je jen v amerických filmech. Bude čím dál víc stejný - tedy hůř :(. Žijte a neztrácejte čas s usedlým nekňubou.

fhcjjiv
hodnocení

0x
Po roce a půl je nejvyšší čas se na to vykašlat. Očividně nic víc nebude.

buss
hodnocení

0x

Rok na něco čekat? Setkat a hup na něj! Jinak je přece tolik chlapů co by rádi a němají na to.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Eriko. Když jsem si četl tvůj příběh- dotaz, tak jsem hned od začátku odhadoval tvůj věk tak na 50 a pána staršího. Fakt. V tvých 23 letech to je až nepochopitelné. Žij svůj život přítomností a kontaktně. Pán je divný patron a stařík i ve svých 35ti letech. Nech ho být. Je divnej.

erika1*
hodnocení

Konktaktně, to se Vám řekne, ale když já jsem tady docela velký introvert a ono seznámení přes internet je pro mě jedinou možností. Divnej je dost, to by mi ani nevadilo, kdyby chtěl tak jako já

bruno*
hodnocení

0x

Taky jsem vás oba odhadoval mezi 50 - 60 lety, ale není to tak. Vidím to tak, že partner, vzhledem ke své introverzi a sklonu k samotářství má rád svůj způsob života a nemá rád, když mu do toho někdo mluví a má rád svou svobodu. Zároveň cítí, že by neměl zůstat sám a možná že vás opravdu miluje. Neumí se ale rozhodnout, nebo mu vždy šlo jen o nezávazný vztah, těžko říct. Nebo jen primitivně žárlí na své následovníky.

hodnocení

0x

Eriko doporučuju nehledat přes internet. Jsou tam divný týpci. A to, co píšete, je důkaz. Dejte si pozor. To že jste introvert a jinak se seznámit nedokážete nebo neumíte neznamená, že přes internet to bude lepší. Stejně se pak sejdete a budete se stydět. Snažte se spíš hledat mezi lidmi venku. Nečekejte od internetu moc, jinak budete zklamaná. Já to vzdala a lituju času stráveného hledáním chlapa přes internet. Bere to sebevědomí, čas, mládí a naději. Opravdu si za pár let řeknete "dost". Většina mužů si tam jen chce psát nebo si užít a nenapíšou to přímo. Jsou tam i fajn muži, ale je jich menšina a ještě mezi nimi potkat toho pravého..

mecik*
hodnocení

0x

Když jsem si pročítal vaše povídání ,domníval jsem se ,že jde o lidi v důchodovém věku. Když je to ale takhle,máte co činit s mamlasem ,který si příliš brzy zvykl na své pohodlí .Nemá náhodou maminku ,která obstará ,aby nynánek nestrádal? Řešil bych to tak,hochu už se známe dost dlouho na to ,aby ses rozhodl ,bud já nebo tvoje pohodlíčko.Pokud se nevymáčkne nemá cenu s ním ztrácet čas.Takhle mladé děvče snad nepotřebuje škemrat u někoho ,komu nestojí ani za to ,aby se vyjádřil,čím pro něho je.

leo*
hodnocení

0x

Sama jste popsala, že je introvert a divíte se, že se chová, jak se chová. Tady ty rady typu buď a nebo neberte jako rady vážně, tohle na introverty nefunguje, jenom je to utvrdí v tom, že.., ano, byla to jen další "kráva". Potřebuje víc pošťouchnout ale nenápadně a především, musí vám ve výsledku víc věřit. Pokud se vám to povede, tak se z něj vyloupne defacto "normální" chlap. Musíte mít víc osobního kontaktu, který nesmí mít charakter rande od kterého se něco očekává - ale jakoby kontakt z běžného života. Prostě, zajít spolu nakoupit, zajít si jen tak na procházku, třeba večer. Potom pochopí, že nekoušete *smich* A je možné se posunout dál. Věžím, že když jste tu otázku položila, stojí vám za malinko jiný přístup.

doplněno 22.11.15 12:15: Hodně již pamatuji ,- z mého pohledu ženatý a srab.Může být. Tohle mi za tazatelku ale nezjistíme.
tomas11*

Hodně již pamatuji ,- z mého pohledu ženatý a srab.

erika1*
hodnocení

ženatý určitě není, byla jsem u něj doma a není možné aby tam nějaká žena žila, rozhodně žije sám

Viděla jste ho poprvé a jela s ním do bytu? Vy jste odvážná dobrodružka!

radarbrdy*
hodnocení

0x

Lidé většinou ztrácí zábrany když jsou pod vlivem alkoholu. Vypijte např. spolu 1 až dvě lahve vína, tím by mělo dojít jakémusi uvolnění a pak si otevřeně promluvte o věcech které vás zajímají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]