Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobere exekútor sociální dávky

Od: zuzi* odpovědí: 1 změna:

na margo mojej prvej otázky o alimentech na exmanželku?.Manželova exmanželka je vyčúraná, 19let nepracuje, hoci má velé deti, ja mám 2maličké deti a som na rodičáku, som po 2 operáciach brucha, 2 císarské rezy, manželova exmanželka sa nechá vyživovat cez deti, nemá záujem o prácu a chce sa priživovat na nás , že ju hanba nefackuje, hoci má s manželom 2 velké deti, teraz na margo toho že nám má splácat 50tisíc nám, lebo sme za nu splácali exekúciu, tak si chce navýšit u manžela cez súd alimenty , si chce kompenovať že nám má splácat dluh, spláca nám mesačne 500Kč, my sme s ročným deckom splácali 5tisíc mesačne, a nemali sme ani na plíny a stravu , manžel mal exekúciu na plat, a to náš ročný syn Vašíček bol silný alergik na Kravské mléko a museli sme kupovať speciálné mléka , neviem či vy by ste odpustili dlh takejto žene beštii, manžel jej splatil celý byt za posledných 10 rokov a prepísal na jej deti ani toto gesto neni pekné a je ziskuchtivé.Ja a moj manžel a naše 2 spoločné deti nemáme kde bývať, nemáme vlastné bývanie, len podnájom , jeho exmanželka s jeho prvými 2 velkými detmi má vlatné bývanie aj toto je manželova ziskuchtivosť?Chcela som len vedieť či jej exekútor može siahnuť na sociálne dávky, keď nechce pracovať,?Byt jej asi nezoberú keď manžel svoju polovicu prepísal na jej deti a polovicu bytu vlastní ona.Neviem či by ste odpustili dlh takejto žene čo sa priživije na mojom manželovi , ktorý už má novú rodinu a 2 maličké deti a nvú manželku.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

0x

sociální dávky exekutor zabavit nemůže

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]