Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní operátor nabízející odměny za dobití

Od: holyman odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

hledám operátora, který by mi nabídl nějakou odměnu za dobití kreditu. Např. při nabití kreditu 300 Kč mi zdvojnásobil kredit nebo mi nabídl data na internet. Nabízí někdo takové výhody, dřív to nabízelo TescoMobile, ale už tuto výhodu nenabízí.

Výhodnější by pro mě ze všeho bylo zdvojnásobení kreditu. Data na internet beru jako druhou možnost výhody.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bartas*
hodnocení

0x

Dobrý den, například o2 za dobití dává odměny. Ale většinou jsou to např. 1 den volání do o2 zdarma apod. Zdvojnásobení kreditu mám pocit, že dělá Kaktus, ale ne vždy. Třeba je den, kdy za dobití dostanete dvojnásobek jestli se nemýlím.

ju*
hodnocení

0x

*zed**zed**zed*:-P*bzum* až ho najdeš dej nám všem vědět !

sjs8h
hodnocení

0x
Kaktus v nejake dny, pisou to vzdy na facebooku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]