Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Zakoupil jsem si před 3 měsíci vstupenku na koncert,ale můj zdravotní stav mi neumožnuje tuto akci navštívit a rád bych vstupenku se slevou prodal,ale je to ten typ vstupenky tzv e-ticket že vám ji pošlou do e-mailu a vy si ji vytisknete.Na ní je ověřovací čárový kod.
Ted o co se mi jedná:Jak v tomto případě probíhá prodej někomu jinému takovéto vstupenky.Poněvadž si kupujcí nemůže být jistý že jsem si ji již nevytisknul!
Sám bych asi do takové koupě nešel,ale rád bych ho prodal.Nebo se v tomto případě postupuje nějak jinak?
Proto se zde ptám jestli někdo neví.
Předem díky.
Obávám se, že to je prostě věc důvěry. To, zda jste vstupenku vytiskl či ne, je nepodstatné, důležité je, zda jste ji uplatnil. A to se obvykle dělá předložením kodu v pokladně, Takže jde spíč o to, zdajste ten kod neposkytl více lidem, například. Takže ji můýete nabídnout a byď vám někdo uvěčí a koupí ji, nebo naopak můžerte kod sdělit zdarma s tím, že uvěříte vy kupujícímu, že zaplatí, až se přesvědčí, ýe je to v pořádku.
Jinou radu nemám, pokud není váš zdravotní stav takový, že sice nemůžete na akci setrvat, ale můýete jít k pokladně a nabídnout ho (nebo i domluvit prodej mailem) na místě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.