Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může žena odolat nebo ne?

Od: 75xkatc odpovědí: 19 změna:

Zdravim,

dneska jdu do bazenu s jednou holkou (16) a ona je na kluky i na holky. Jde o to, ze je vetsinou hrozně nadržená. Ještě je prý panna. Zajímalo by mě, jestli by dokázala odolat tomu, kdybychom byli třeba náhodou někde sami a mě se postavil? Je totiž dost pěkná. Co bych měl v takový situaci dělat? Děkuju za rady :)

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
To mně nedává jaksi logiku...
----
"Ona je na kluky i na holky.Je stále nadržená.
Ale stále panna." *zed*
trtr

Zdravím, to jsou problémy. V 16-ti letech třeba ještě ani neví, na co je. Takové dotazy jsou úsměvné a když by vše selhalo, pomocnou roku najdeš na konci své paže. *smich*

martinaa*
hodnocení

3x

Ajééé, nadržená 16-letá panna, na kluky i na holky. To je teď moderní a cool. A na tohle jsi jí vážně naletěl? To seš pěkněj trouba.

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. Tohle je zase ten případ, kdy odpovědi jsou lepší, než samotný poťouchlý dotaz. Dobře, kolegové.

hodnocení

2x

To mi připomnělo jednu reklamu - "Hele, Casanovo, ty tady přitahuješ akorád plíseň". *smich*

trtr

Asi tak, dělat ze sebe troubu v plavkách a v bazénu, na to byly prázdniny.

hodnocení

2x

Z otázky jsem pochopila, že máte hrůzu, že nadržená panna neodolá Vaší bouličce na plavkách. Mohu Vás uklidnit - nebojte se, nic se nestane. Je to statisticky dokázáno.

asd1
hodnocení

2x

Řekl bych že opravdu neodolá a smát se bude nahlas :D Tobě se zase svisí a bude vyřešeno, nic extra dělat nemusíš ;)

hodnocení

1x

Zrovna vy nemusíte nic - vám zrovna odolá...

hodnocení

1x

Jasně, že by dokázala odolat. Ani nadržená panna nemusí brát všechno co se jí naskytne. O své splašené hormony se budete muset v tom případě postarat sám.

hodnocení

1x
Pokud je opravdu tak nadržená, jak píšete a je stále panna, tak to je dokazuje, že zatím vždy odolala. Takže je téměř jisté, že odolá i vaší bouličce na plavkách...

hodnocení

0x

No,v bazéně jistě sami nikde nebudete,to si můžete být jistý. :--))

hodnocení

0x
Vi ze je na kluky i holky , je mega strasne nadrzena , ale je panna. To je na psani knihy. Nejvice holky co maji plnou hubu kecu a jsou frajerky jsou vetsi trapasky :)

gjtzet
hodnocení

0x

Je panna, ale z tebe bude určitě tak paf, že se na tebe vrhne v prvním rohu plovárny... Ne, nestane se to.

jamal*
hodnocení

0x

A proč by se měla vzrušovat pohledem na uhrovitého ťulíka? Jako že uvidí v plavkách hrčku a tak se rozparádí, že tě povalí na zem? No pane, to je sebevědomí.

eivlis*
hodnocení

0x

Si piste, ze vam odola;)

ria*
hodnocení

0x

V drtivé věšině může odolat.. :D..

Je to docela moderní říkat že je člověk bi, nebo homosexuální.. Kamarád léta tvrdil, že je gay jen aby byl zajímavější - nakonec se přiznal, pak si našel přítelkyni a mají miminko.. Moc tomu nerozumím..

buss
hodnocení

0x

Strčit ho mezi dveře a zavřít...

hodnocení

0x

Klidně sněte dál mladíku... ale pozor na poluce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]