Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,před časem jsem shlédla českou detektivku,nebo příběh, možná dle skutečnosti. Bohužel si nemohu vzpomenout na název ani herce,kteří tam hráli. Věděl by někdo,podle stručného popisu?
Mladá žena si stopla,nebo jí byl nabídnut odvoz,darebáka,který jí znásilnil a zabil. Byl to buď prachatý podnikatel,nebo politik,arogantní hajzlík. Při vyšetřování vše naznačovalo,že je on vrah,ale zapíral a nebyly důkazy. Manžel nebo přítel oné zavražděné si byl jist,že to udělal,vzal spravedlnost do svých rukou a odněkud ze střechy ho zastřelil,když tento seděl někde v obytném přívěsu. Při vyšetřování vraždy hajzlíka,všichni tušili,že se manžel takto pomstil a skrytě mu fandili. Skončilo to tak,že jediný důkaz,nábojnici z místa střelby,ztopil vyšetřovatel a položil mu ji doma na stůl.
Jestli někdo víte,budu moc ráda,chtěla bych to znova vidět. Děkuji JISKRA
Ještě jsem si vzpomněla,že policajti na hajzlíka nasadili volavku,policistku jako stopařku. On ji zavezl na nějakou mýtinu a tam se ji pokusil také znásilnit.
Není zač. Taky se mi film moc líbil (i když na hrozné téma), respektive celý cyklus. Jedna z mála povedených věcí, co se Nově povedlo
Nemůže, je to sice podle skutečné události, ale tam to nebyl politik, v době komančů a podnikateli ani nemluvě.Byl to řidič nákladního auta (Roman). Znásilnil a zabil dvě stopařky a sejmul ho policejní odstřelovač na benzínové pumpě , při tankování benzínu do ukradenévo policejního "žigulu", no policejního, tenkrát Venda z Bohoušem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.