Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volná činnost? - opracování kamene

Od: jurda odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych si zajít na zivnosták a náhlasit předmět mého podníkání..´´opracování kamene´´.. Osekávat kamené pískovcové sokly apod.. čistit je a pod... nevíte zdali to mohu dělat aniž bych měl na to potřebné ´´papíry´´ Ve volných činnostech jsem je nenašel...děkuji. P.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To co popisujete bude spadat do řemeslnické činnosti - kamenictví, při jejímž ohlášení je potřeba doložit doklad o odborné způsobilosti - oborové vyučení, maturita, vysokoškolské vzdělání nebo uznanou odbornou nebo profesní kvalifikaci nebo školní doklady viz výše z příbuzných oborů se současným doložením roční praxe (VŠ i bez praxe )nebo rekvalifikace a roční praxe a nebo zcela bez dokladů viz výše, ale s doložením 6 leté praxe.

jurda
hodnocení

do nevypadá pro mě dobře... a když bych si udělal nějakou rekvalifikaci, či kurz..jsou nějaké?

Nebo by stačilo, když bych našel někoho kdo by mi ručil?

buss
hodnocení

0x

Ale najdete to tam, buď získáte kvalifikaci, je-li nutná, nebo to někdo zakryje, otázka je, zda se to vyplatí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]