Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky darek tchánovi

Od: imis* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, můžete mi poradit, jaky darek dat na narozeniny budoucimu tchanovi?

Děkuji IMIS

výtka
Upozornění od sys strejc 27. 08. 2009 10:46:26
Málo informací, na otázku prakticky není možné odpovědět.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

btcz*
hodnocení

2x

Zdravím,

u jakéhokoliv dárku záleží, co má obdarovaný rád a jaké má koníčky, pochopitelně. :) Z vlastní zkušenosti: slaná kytka, kterou si buď necháš vyrobit nebo zkusíš vlastní šikovnost (ze salámů, klobásek, sýrů apod.), stejně tak košík, do kterého naložíš všechno, na čem víš, že si pochutnáš - tohle je můj oblíbený dárek skoro všem. ;)Nebo tričko s vtipným nápisem (tady pozor, stačí špatný výběr nápisu nebo špatný smysl pro legraci a je zle..:) ).

Pokud se budete skládat více lidí, doporučuju koupit kávovar. Já vsadila na kávovary DeLonghi, sice jako dárek rodičům a do teď si to nemůžou vynachválit. Případně jiný spotřebič, který se hodí, ale k tomu je lepší domluva s obdarovaným nebo s paní domu.

Taky různé fotodárky - třeba kalendář nebo velkoformátovou zarámovanou fotku. Ráda fotím a často mívám na rodinných akcích foto-službu, takže fotek je dost.

Nebo pití - víno, pivo, příp. různé příslušenství k otevírání, pití či skladování piva, vína, slivovice..;)

imis*
hodnocení

Ten kávovar mě zaujal :)

mohl bych poprosit, který model jste vybrala? Děkuji

btcz*

Stanovili jsme si cenový strop a podle toho vybírali. Měli jsme vybraný tento: www.cesk.cz/autom/..., ale nakonec jsme si připlatili za tento: www.cesk.cz/autom/... - cena nebyla o moc vyšší a má více funkcí.

:)

imis*
hodnocení

Asi máte pravdu. Cekal jsem jenom nejake navrhy. Ale asi to nejde

petr123*
hodnocení

0x

Cokoliv od flašky rumu po nové Ferrari. Těžko radit ;)

amlim*
hodnocení

0x

Já nikdy nevím co koupit za dárek,ale vždy vyberu správně .Jdu do obchodu,myslím na dotyčného člověka a potom jsem sama překvapená. Kdybych o tom jenom přemýšlela, tak by mě to nenapadlo.*palec*

jao

Záleží na tom, co tchána zajímá. Pokud nevíte, je ten kávovar dobrý nápad - neurazí :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]