Nejste přihlášen/a.
Ahoj, můžete mi poradit, jaky darek dat na narozeniny budoucimu tchanovi?
Děkuji IMIS
Zdravím,
u jakéhokoliv dárku záleží, co má obdarovaný rád a jaké má koníčky, pochopitelně. Z vlastní zkušenosti: slaná kytka, kterou si buď necháš vyrobit nebo zkusíš vlastní šikovnost (ze salámů, klobásek, sýrů apod.), stejně tak košík, do kterého naložíš všechno, na čem víš, že si pochutnáš - tohle je můj oblíbený dárek skoro všem.
Nebo tričko s vtipným nápisem (tady pozor, stačí špatný výběr nápisu nebo špatný smysl pro legraci a je zle..
).
Pokud se budete skládat více lidí, doporučuju koupit kávovar. Já vsadila na kávovary DeLonghi, sice jako dárek rodičům a do teď si to nemůžou vynachválit. Případně jiný spotřebič, který se hodí, ale k tomu je lepší domluva s obdarovaným nebo s paní domu.
Taky různé fotodárky - třeba kalendář nebo velkoformátovou zarámovanou fotku. Ráda fotím a často mívám na rodinných akcích foto-službu, takže fotek je dost.
Nebo pití - víno, pivo, příp. různé příslušenství k otevírání, pití či skladování piva, vína, slivovice..
Stanovili jsme si cenový strop a podle toho vybírali. Měli jsme vybraný tento: www.cesk.cz/autom/..., ale nakonec jsme si připlatili za tento: www.cesk.cz/autom/... - cena nebyla o moc vyšší a má více funkcí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.