Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na oběd

Od: klepi® odpovědí: 4 změna:

Ahoj, prosím všechny co jsou z Prahy, jedu v sobotu na informační den K.U. a budu blízko VFN, je v blízkém okolí restaurace kde se dá najíst za 100,- za menu, na web. stránkách VFN píšou restaurace Momento, ta má, ale v sobotu zavřeno.

Všem díky předem.

Václav K.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

V Žitné ulici 15 restaurace U Pravdů.

Když byste chtěl sáhnout hlouběji do kapsy tak na rohu Karlova náměstí 24 je velmi pěkná restaurace, dole ve sklepení a vaří tam velice dobře, velké porce - Braunův sklep.

cicko*

Nevím, zda si s tazatelem shodně vysvětlujete pojem "blízké okolí". Pro mne je "Karlák" a Střešovice trochu z ruky.

doplněno 20.11.15 10:13:

Omlouvám se, spletl jsem "všeobecnou" s "vojenskou". *hi*

pohanka*

Podle mě je VFN Všeobecná fakultní nemocnice na Karlově náměstí. A to je Praha 2. Je fakt, že nevím co je K.U.

doplněno 20.11.15 10:28:

Omluva přijata. Doručovala jsem Karlovo náměstí část, která patří na Prahu 1, jako poštovní doručovatelka a přilehlé ulice, tak to tam trochu znám.

Vojenská má ÚVN Praha.

hodnocení

Děkuji všem za odpověď K.U. znamená Karlova Univerzita

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]