Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím všechny co jsou z Prahy, jedu v sobotu na informační den K.U. a budu blízko VFN, je v blízkém okolí restaurace kde se dá najíst za 100,- za menu, na web. stránkách VFN píšou restaurace Momento, ta má, ale v sobotu zavřeno.
Všem díky předem.
Václav K.
V Žitné ulici 15 restaurace U Pravdů.
Když byste chtěl sáhnout hlouběji do kapsy tak na rohu Karlova náměstí 24 je velmi pěkná restaurace, dole ve sklepení a vaří tam velice dobře, velké porce - Braunův sklep.
Nevím, zda si s tazatelem shodně vysvětlujete pojem "blízké okolí". Pro mne je "Karlák" a Střešovice trochu z ruky.
Omlouvám se, spletl jsem "všeobecnou" s "vojenskou".
Podle mě je VFN Všeobecná fakultní nemocnice na Karlově náměstí. A to je Praha 2. Je fakt, že nevím co je K.U.
Omluva přijata. Doručovala jsem Karlovo náměstí část, která patří na Prahu 1, jako poštovní doručovatelka a přilehlé ulice, tak to tam trochu znám.
Vojenská má ÚVN Praha.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.