Nejste přihlášen/a.
Ahoj, přidá mi někdo názor?
můj bývalý přítel přesto,že mě miloval mi oznámil, že si nedovede představit se mnou žít. Důvod mi neřekl. Po čase jsme se tedy rozešli.
Přesto mě stále čas od času kontaktuje sms zprávami. Kde mi píše, že mě viděl, jak mu chybím, že na mě pořád myslí a jak moc mě miluje.
Je pro mě hodně odtížné pochopit proč to dělá. Protože on je ten kdo se mnou bát nechce.
Dobrý den, skoro to vypadá, že se Váš expřítel chová jako žena - snad chce být dobýván a přemlouván. Ovšem, je obtížné vidět do jeho hlavy. Zdravím!
P.S. Takto Vás udržuje ve střehu a vlastně omezuje, protože je to "nekonec" vztahu.
Asi vás miluje ale vaše povahové vlastnosti nebo nějaké jednání je podle něj tak špatné, že by do budoucna mohl být problém. Měl jsem naprosto stejný problém a přítelkyně požadovala 2x týdně kino, kromě nákupu všech potřeb pro domácnost, zaobstarání topení na zimu i příspěvek 3-4000 Kč. Takto lehce bylo pryč 14000,- a to požadovala dovolenou u moře.
Třeba je to váš podobný problém a to prostě není možné.
Říká se tomu, že se nedokáže odstřihnout. Táhne se, jako med. /vztah/
Také je přísloví: sejde z očí, sejde z mysli.
To je chyba, co píše. Jedině mu napsat, že si toto nepřejete, aby Vám psal zamilované zprávy. Potom se trápíte zbytečně oba dva. Živí něco, co je již rozbité. Asi nebyl opravdu, jak někdo píše ,,zralý,, na trvalý vztah.
Vy chcete chlapa, který neumí dodržet své slovo, neumí dostát svému rozhodnutí? Vám ublížil, ale sám se s tím jaksi nepopasoval. Bolestínek.
Chyba může být i u něj, nemusíte být ta špatná Vy.
Tak nedokáže s vámi žít,..nebo vás miluje.Chlapec by jsi měl dát trošičku hlavičku a rozoumek do pořádku.Zamyslet se a rozhodnout se,co vlastně chce.Po tom přeci ženy touží.Ne?Mít muže,..který to má v hlavě srovnané.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.