Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se tak bývalý přítel chová

Od: radka* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, přidá mi někdo názor?

můj bývalý přítel přesto,že mě miloval mi oznámil, že si nedovede představit se mnou žít. Důvod mi neřekl. Po čase jsme se tedy rozešli.

Přesto mě stále čas od času kontaktuje sms zprávami. Kde mi píše, že mě viděl, jak mu chybím, že na mě pořád myslí a jak moc mě miluje.

Je pro mě hodně odtížné pochopit proč to dělá. Protože on je ten kdo se mnou bát nechce.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

2x

Mně to připadá, že vás sice miluje, ale za doživotní partnerku si vás představit ani nechce. Kvůli některým vašim vlastnostem, třeba. Je to odpovědný a moudrý chlap. Třeba.

hahanaj*
hodnocení

0x

záleží co chcete, jak se zachováte- poproste ho ať toho nechá, že si to nepřejete, aby vás i nadále kontaktovat, že už žijete jiný život...

hodnocení

0x

Ahoj. Možná si potřebuje dokazovat, že je pro Vás nepostradatelný. A kontaktuje Vás proto, aby se Vám připomínal. Pokud s Vámi být nechce, dejte mu jasně najevo, že se mýlí. Že Vy bez něj být dokážete. Kdyby Vás opravdu miloval, nehledal by výmluvy proč s Vámi nebýt.

iz*
hodnocení

0x

Radko, neztrácejte čas

přemýšlením nad chováním bývalého přítele a jděte dál.

[Nemohla být jeho důvodem např. Vaše nejistota?]

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, skoro to vypadá, že se Váš expřítel chová jako žena - snad chce být dobýván a přemlouván. Ovšem, je obtížné vidět do jeho hlavy. Zdravím!

P.S. Takto Vás udržuje ve střehu a vlastně omezuje, protože je to "nekonec" vztahu.

pepa*
hodnocení

0x

Asi vás miluje ale vaše povahové vlastnosti nebo nějaké jednání je podle něj tak špatné, že by do budoucna mohl být problém. Měl jsem naprosto stejný problém a přítelkyně požadovala 2x týdně kino, kromě nákupu všech potřeb pro domácnost, zaobstarání topení na zimu i příspěvek 3-4000 Kč. Takto lehce bylo pryč 14000,- a to požadovala dovolenou u moře.

Třeba je to váš podobný problém a to prostě není možné.

pohanka*
hodnocení

0x

Říká se tomu, že se nedokáže odstřihnout. Táhne se, jako med. /vztah/

Také je přísloví: sejde z očí, sejde z mysli.

To je chyba, co píše. Jedině mu napsat, že si toto nepřejete, aby Vám psal zamilované zprávy. Potom se trápíte zbytečně oba dva. Živí něco, co je již rozbité. Asi nebyl opravdu, jak někdo píše ,,zralý,, na trvalý vztah.

Vy chcete chlapa, který neumí dodržet své slovo, neumí dostát svému rozhodnutí? Vám ublížil, ale sám se s tím jaksi nepopasoval. Bolestínek.

Chyba může být i u něj, nemusíte být ta špatná Vy.

scorpion*
hodnocení

0x

Tak nedokáže s vámi žít,..nebo vás miluje.Chlapec by jsi měl dát trošičku hlavičku a rozoumek do pořádku.Zamyslet se a rozhodnout se,co vlastně chce.Po tom přeci ženy touží.Ne?Mít muže,..který to má v hlavě srovnané.

radka*
hodnocení

Bohužel sám mi napsal na můj dotaz co ode mě chce, že nic. Někdy zase, že není, ale co ví jistě tak to že mě miluje víc než svůj život, a že to bolí že s ním nejsem.

Díky všem za svůj názor, který mi napsali

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]