Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jak

Od: ggggg odpovědí: 4 změna:
Dobrý den jak bych mohl na kožní přinutit aby mi na kožním odstranily piju ze zadku na krku a na rukou děkuju
Další otázka jak přinutit se víc pít nějak na to zapomínám děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

"Další otázka jak přinutit se víc pít nějak na to zapomínám děkuju" - znám pár lidí v okolí, co neví, jak přestat... mám vás seznámit?

hodnocení

0x

Proč bys je nutil? Když to cvakneš hotově na prkno, tak ti toho odstraněj. Na co myslíš, že zapomínáš pít? Dej si pullitrovou petku s vodou do kapsy u kalhot a nebudeš zapomínat.

Myslím, že na kožním nic neodstraňují - je třeba zajít na chirurgii.

martinaa*

Zdravím, mně už na kožním odstranili vícero vystouplých znamének. ;)

K dotazu - a oni ti řekli, že to neodstraní? Poku řekli, že to je ok a na odstranění to není, tak jim věř. Pokud ses ještě neptal/a, tak pokud je to v blbým místě (zachytává se oblečení, řetízky apod., tak to zpravidla hradí pojišťovna. Jinak na přání klienta, který odstranění zaplatí ze svého, z 99% kývne každý doktor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]