Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trpíte taky občas prezidentskou virózou?

Od: bruno* odpovědí: 13 změna:

Včera jsem tento termín poprvé slyšel na ČT, kde byla reportáž o zadržení opilého cyklisty. Tak jsem se usmíval, až jsem si málem učůrnul. *haha* Taky občas řídíte pod vlivem? A když vás načapali, jaké byly následky?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frame*
hodnocení

2x

Jsem proti prezidentské viróze za volantem. Doufal jsem, že po většinu života budu moci tvrdit, že jsem za volantem nikdy nepil. Bohužel jsem to jednu noc porušil neb jsem zapíjel smutek nad úmrtím blízké osoby. Řekl jsem si, že se mi pokazilo už vše co mohlo a horší už to být nemůže - bohužel mi pár metrů před cílem skočil do cesty strom. No a pak jsem to porušil ještě jendnou, celkem nedávno, když jsme doma popíjeli a v půlce nám došel všechen alkohol. Tak jsem v noci jel na svou provozovnu pro doplnění zásob - samozřejmě jsem i na potřetí popletl kód na zabezpečovačce, tak jsem musel rychle volat na policii, aby zbytečně nevyjížděli a hlavně mě neviděli v tom stavu. Pak jsem je stejně potkal, ale zastavili auto přede mnou. Uf. Už nikdy - nestojí to za to. Příště raději odevzdat klíče od všech aut někomu střízlivému.

bruno*
hodnocení

Tak to snad byla odpověď za všechny. Dávám bod, pokud to jde. Jen ten prezident se nám nějak vytratil. No, co už?

figurek*
hodnocení

0x

odjížděl jsem autem z taneční zábavy, kde se pilo víno, já jsem měl něco kolem půl litru. Zastavili mě policajti, dali dýchnout a aparát naměřil čistou nulu. Nejsem sice zrovna malý a hubený, ale nulu jsem nečekal. Od té doby mi vrtá hlavou, co nám vlastně nalévali a jestli jsem ty policajty neměl rovnou poslat, aby pořádně prověřili hospodského.

bruno*
hodnocení

To je fakt sranda, ale asi patříš mezi alkoholoborce. No ano, fyziologie a odbourávání...

hodnocení

0x

Když mi bylo 15-16,jel jsem na Simsonu,měl jsem asi 5 piv,což jsem při mých tehdejších 60-ti kg živé váhy dost cítil,zastavili mne policisté jen proto,že můj spolucestující neměl ochrannou přilbu.No dýchnout mi naštěstí tenkrát nedali,ač se mi trochu lámal jazyk,jen jsem zaplatil pokutu za tu helmu.

Pak jsem kolem 18-20 let jezdil pod vlivem i autem,musím ale říci,že jsem si počínal opatrně a ne jak to dnes předvádí nejenom mládež (i pod vlivem drog,bohužel).

Dnes už mám snad rozum a pokud to večer přeženu,ráno prostě nikam nejedu anebo pokud to jde,tak jenom na kole.

slzicka*
hodnocení

0x

Já jsem to nikdy neudělala, ne že bych nebyla mladá a blbá, to jsem jistě byla, ale ožrala za volantem mě připravil o jednu milovanou osobu:(

Nejhorší na tom je,že u nás jsou tresty za smrt způsobené dopravními nehodami směšné,přitom se jedná de facto o vraždu...

saman47*
hodnocení

0x

Jak odpovědět...Jsou lidé, kteří i pod vlivem budou řídit auto bezpečněji, než střízlivý blb, který neda blinkr při odbočování vlevo, nebo na kruháku, ale za volantem se pít nemá!

plavest*
hodnocení

0x

Nikdy bych nepila, když musím autem. A když vím,že budu pít, tak si zařídím dopředu odvoz.

omyl
hodnocení

0x

Ale tím byl snad známý Čurda?

Kolik promile to měl?

A Rézešová , jak to s ní nakonec dopadlo?

cechacekvzite
Mistrině volantu dostala pekelně tvrdý trest 6 let po 4 může žádat o propuštění, zákaz řízení na dva roky a pokutu 20 tisíc EUR, což snad po tatíčkovi co nakrad jí nezrujnuje
bruno*
hodnocení

Děkuji za velmi zajímavé odpovědi, svědčí o vaší vynikající odpovědnosti. Prezidenta si docela vážím, protože se nebojí vše správně pojmenovat a pak sklízí kritiku. Jen by neměl tak pít a ještě to věnovat kamerám. Jemu to ovšem projde. Řidičům ne.

omyl

Požadovala prý domácí vězení, s náramkem..jsem se divila , když to bylo ve zprávách, to přece ani ještě není k dispozici, nebo jo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]