Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhoršená paměť

Od: donnie odpovědí: 10 změna:
Ahojte, uz delsi dobu pozoruji, ze mam spatnou pamet. A to mi je 25. Hur se mi pamatuje. Zkousim brat Piracetam, ale vysledek zatim nikde. Existuje neco, co by opravdu zabralo? Nejake rady, tipy?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Tak místo léků a chemických přípravků vyzkoušej paměť trénovat. Četba, vzdělávání, křížovky, kvízy... Mozek je třeba trénovat. V každém věku.

hodnocení

0x

A co děláte? Tak nějak celý den?

doplněno 17.11.15 14:17:

A co větrání, jídlo, sport?

donnie
hodnocení

Ctu hodne, knihy clanky, casopisy. Pracuji hodne s cisly a lidmi, takze potrebuji aby mozek fungoval
atj*

Se nech vysetrit od doktoru.

Treba jsi ve stresu a mas proste spatny obdobi.

To ja na sobe jsem zase spozoroval pred tremi lety, ze hure mluvim. Nedokazu dokoncit zapocatou vetu, nebot zapomenu slovo, ktere mam ovsem pred ocima. Manzelka hada a doplnuje *smich*

hm*

Hodně čteš (přehlcuješ se informacemi), hodně pracuješ, co ještě děláš hodně? Nezapomínáš taky dostatečně spát a dělat věci, při kterých si mozek odpočine, resp. věnuje se něčemu úplně jinému?

hodnocení

0x

Já si myslím, že jste roztržitý. Nic si do paměti netačíte uložit, na nic se nesoustředíte. Vaše myšlenky těkají z místa na místo, jen se dotknou a už ubíhají dále. Myslete na to, co zrovna děláte a to bude stačit. *hej*

joudic*
hodnocení

0x

Jako prvni bych na vasem miste prestal hulit *frajer* jinak piracetam je fajn restart, ale musi se brat pravidelne alespon 2 tydny 3x denne 1000mg, kdyztak Gingko, Lecitin

kecerad
hodnocení

0x

Ahoj, já mám podobný problém, a to je mi teprve 19 let( a nekouřím, nepiju alkohol). Určitě bych Ti doporučovala dojít si s tím k lékaři. Třeba Ti něco poradí. Mně doktorka poradila Acutil, prý že jí to doslova profouklo hlavu. U mě zatím výsledky nic moc, ale chce to brát delší dobu a pravidelně. Pak ještě existuje Ritalin, ale ten misí být napsán na speciální recept, tak ten asi jen opravdu v nutnosti... Přeji brzké zlepšení. :)

hodnocení

0x

Donnie, víš na co jede mozek?

Ano správně na cukr, z celkového denního příjmů cukrů si mozek vezme cca 30%

Mluvil jsem se známým který pracuje v USA jako lékař, a prý je úplně normální při nějakých odborných přednáškách atd. přítomna velká mísa s hroznovým vínem ( fruktóza= ovocný cukr) tak to jen taková perlička které jsem nevěřil ani já.

Jinak ještě pokud jde o problém si třeba něco zapamatovat např. učení ve škole hodně dobrá je kyselina listová, jsou to normální tabletky a stojí pár korun a když k tomu třeba zvýšíš příjem listové zeleniny bude to super, ale nezabee to hned je třeba pravidelnost toť můj tip

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]