Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohybové omezení - mononukleoza, co dělat?

Od: jaternin odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

prodělal jsem před měsícem infekční mononukleózu a začíná mi lézt na mozek zakázaný pohyb. Měl jsem hodně zvýšené jaterní testy a doktorka mi zakázala do ledna všechny aktivity. To, že musím držet dietu - na to jsem si zvykl. Zákaz alkoholu mi ani tak nevadí, akorát si dám tak denně jedno, nebo dvě cigára (vím, že bych neměl), ale když nemám co dělat, tak mám na ni strašnou chuť. Před tímto onemocním jsem si zapálil maximálně jednou za týden, protože většinu mého volného času jsem věnoval běhání... minimálně 4x desetikilometrové trasy týdně. Redukce váhy se dařila, ale teď se úplně zastavila. Ze začátku během diety a bez pohybu jsem zhubl za 2 týdny 3,5 kila, ale už po 5 týdnu se úbytek zastavil.

Kvůli čemu vlastně píšu. Zhruba za měsíc mě čeká událost, na kterou jsem chtěl vypadat podle mého daného cíle, ale s takovým tempem to nedokážu. Existuje nějaký způsob (pohyb) jak mohu snížit ještě alespoň trochu mojí váhu?

Díky moc :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hgdg
hodnocení

0x
Je to špatný nápad. Zdraví je to nejdůležitější, co máte, a nestojí za to, ho kvůli cemukoli riskovat. A už vůbec ne kvůli pár kilům nebo kvůli nejakejm lidem, na které chcete udělat dojem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]