Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer jsem samoživitelka mám dvouletou dceru a pronajala jsem si byt dlužím 500kč na čezu a proto mi nechtějí zapojit elektriku prej mi jí zapojí ale musím jim dát 4500kč jistinu + 500kč ten dluh jako samoživitelka na to samozřejmě nemám může mi prosím někdo poradit co mám dělat? nemohu zůstat s dcerou bez elektriky ještě takle před vánocemi děkuji za rady
Máte to od nich písemně? Pokud ne poři´dte si to písemně. Pokud žijete jen z životního minima, tak zajděte na socku, dnes je to součást úřadu práce a tam je s tím písemným prohlášením čezu požádejte o mimořádnou dávku. Sociálka vás bez elektřiny s dítětem nenechá, pokud by vám na dávku nevznikl nárok, trvejte na tom, aby vám pomohli situaci vyřešit jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.