Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimní výbava

Od: diesel® odpovědí: 5 změna:

Pánové a dámy -rádci co jste z daných míst.Je někde mezi Pelhřimovem a Jihlavou popř mezi H.Cerekví přes Kostelec do Jihlavy úsek značen značkou ZIMNÍ VÝBAVA? Prostě momentálně díky vyhazopvu syna z práce zatím není na zimáky a asi budu muset v sobotu jet do Jihlavy,z JH.Děkuji za odpo!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

2x

Nejake mapy na Googlu zde.

Na teto mape je maly usek v te vasi casti.

doplněno 17.11.15 20:05:

Podrobnejsi, ale pry stara mapa.

hodnocení

Čtenáři děkuji,žel toto jsem již našel také tak jsem chtěl pkd možno od místních lidí.Díky.

Martin Cakl-také díky.

Mám ještě jedno řešení ,záložní,ale to se mi moc nechce-ono tísnit se ve čtyřech v mini MPV nebo v houpačce střední třídy je rozdíl!

hodnocení

0x

Tak určitě. Všude kolem hromady sněhu, dvacet pod nulou, migranti mrznou po hromadách. Jeď vlakem. :))

hodnocení

Děkujiza velmi přínosnou radu!pokud by naši velmi kvalitní zástupci neudělali takový paskvil-(od do zimní ale poukd je značka nebo se předpokládá!)tak bych se naptal a osobně -nevěřím proklamované kvalitě ,ani testům s pneu,víc věřím sám sobě do vzniku platnosti tohoto ... jsem jezdil jen na letních či na zimácích pod 4mm a bez nehody!

Do Jihlavy jsem z JH jel asi před týdnem.Nevšiml jsem si žádného úseku, kde by byla povinná zimní výbava.A pokud si pamatuji, týká se to nejen trasy přes Žirovnici a Cerekev, ale i přes Pelhřimov.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]