Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěra ženy

Od: danielluprich odpovědí: 34 změna:

Dobry den jsem podruhe ženaty a zjistil jsem že mi je žena nevěrná už rok z mladym kloučekem co bydlí u rodičů a ona je do nej tak zblazněná že dělá neskutečné věcí a hlavně haže na mě takové neskutečné lži urážky a sprostě mi nadava žil jsem jen pro ně a nadevše jsem ji miloval mame spolu dvě dcery 5 a 8 ta pětiletá chce byt jen semnou a ta starší z obouma ale ona chce rozvod a bydlet snim a zdetma uz ted se to u ty mladší projevuje dost zle ale ona nema zajem tu rodinu udrzet jeto moc dlouhe povidání.děkuji všem za rady Dan

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slzicka*
hodnocení

7x

Můj názor je, že ji ten koloušek, pokud za nim půjde i dětmi, brzo opustí, on ji chce píchat, ne pečovat o vaše děti.

Já bych na vašem místě uvažovala o tom, zda jste ochoten ji tu nevěru odpustit, pokud ano, tak ji nechte za kolouškem odejít, za chvíli se vám vrátí.

Pokud nejste ochoten, tak jedině rozvod:(

danielluprich
hodnocení

Kdyz jsme se potkaly měla už dceru bylo ji 9měsiců po dlouhych bojech sem si ji mohl osvojit a to jen proto se ji vzdal ze sem si ho nahral ze zani chce urcutou čast penez a tu stale zvysoval a tak na veskerou tu snahu co jsem udelal pro manželku a vybojoval pro nas dceru i kdyz nejsem vlastni tak je to pro mne ma dcera po 3az4 letech jse zjistilo u dcery porucha chovani je zla agresivni nadava pak zase chvylku v klidu no proste me strasne nadavala a byla tak zla ale tohle chovani ma žena jeto neco hrozneho postupne jsme nasly zase cestu k sobe pak se narodila ta mladci a zacly boje znova nakonec ta mladci mela klistovku a prestala nam chodit a podlouchych bojech zacla zase chodit kdyz uz se po roce a pul stoho dostala tezky zanet ledvin a vracela se ji spatky moc do ledvin no boj za bojem dnes ta starsi je uz neovladatelna a agresvní a ublizuje ty mali ale nejhorsí natom je ze to vidi od mamy jak se chova ke mne a ona dela to same male se neliby chovani tech dvou ke mne a uz nas z malou take vyhodila z baraku mam takovy pocit ze nezvlada samu sebe a prenasi to na detistaram se o deti,delam pro ne vse ale ona vse zaprela ze jen ona mala rika mamce ja tatku miluju ma nas rad tak proc odchazi od nas ale musim zjistil jsem ze uz rok me podvadi a zit v tom nemohu to co se sni stalo nikdo nechape ale vidi jen toho mladeho a deti pry budou rady be zemne nevim proč lže a proč si stale neake lzi vymyšli jeto strasne co dela a nevi kde sou meze vsichni ji řikaji co delas mas chlapa co vas miluje a ty zničiš vše a ona jen ja miluji mladiho a tebe uz nechci vydě.podal jsem žadost o rozvoda ted se budu stehovat ale po vecer mam stale slzi kvuly detem a take kvuly tomu co zni dokaze vypadnout hnus atd. .Schodil jsem 33kg nemohu jist a ani pracovat nemohu se usmat sem na dne a nemohu se odrazit.

hodnocení

3x

Hnusná situace z které bude jen bolest a trápení. A to mysím v souvislosti s dětmi. Když ti ženská zahne, může to být třeba nějakej úlet, ale jestliže do tebe takhle šije, nadávky, urážky a lži, tak to pro ni nemáš absolutně žádnou cenu. I kdyby se časem chtěla vrátit, už to nikdy fungovat nebude. Ono odpustit se dá, ale zapomenout ne. Ukonči to.

martinaa*

Souhlas. Nech si aspoň kousek hrdosti a odejdi se vztyčenou hlavou. A samozřejmě k soudu schovej všechny sms, maily, svědectví kamarádů, sousedů o chování ženy. Pak je velká šance získat střídavou péči. Čí je byt/dům? Pokud tvůj, tak bych jí normálně řekla, ať se zbalí a jde si užívat - ale bez mé výplaty a podpory.

Blbka nakonec stejně skončí sama, zajíček si chce jen za.ukat a jak uvidí, že se k němu kvartýruje a ještě s dětmi, tak velice rychle vezme zpátečku. Nicméně - zpátky ji neber. Nevěra se "odpustit" docela dá, ale chování podrazácké svině ne.

balzerka
hodnocení

2x

Nerozvádějte se hned. Vysypejte jí cestu do nového vztahu růžemi. Sbalte se a jděte bydlet ke kamarádovi. Hošík se najednou octne u ženské s každodenníma starostma, cizí děcka mu budou brzo vadit. Tohle on nechtěl. Vy si to z povzdálí vychutnejte. Ať se ženuška podusí. Nebojte, děti to vydrží. Tu starší uklidněte, že to je na zkoušku, že od nich neutíkáte, jen maminka potřebuje lekci. Když budete mít odstup, přemýšlejte, čím jste přispěl k tomu, že dává přednost mladíčkovi. To nebude jenom špatný výběr partnerky nebo sex. Možná jste něčím nepřitažlivý, možná se chováte ušlápnutě, nejistě, usedle, puntičkářsky, co já vím.

bio

Ja konkrétně vůbec rozvod nechci, na manželce i záleží, bohužel jsem ji to nedal nikdy dost najevo... to je ten velky problém. Ja se urcite balit nebudu a odchazet od detí ... v žádném případě. Ten kdo by se měl zbalit a jít je ten kdo se takhle rozhodl že robije manželství, ublíží partnerovi a především dětem. Bez sexu jsme už asi rok. Ušlápnutej jsem, kór teď, na nic nemam náladu.

hodnocení

1x

Dobrý den. Danieli, pokud Vaše žena nechce setrvávat v manželství s Vámi, chce se dát rozvést a začít žít s někým jiným, nic s tím neuděláte. Měli byste vše v klidu probrat spolu a snažit se hledat řešení k vůli dětem. Aby ony netrpěli zbytečně víc, než musí už tím, že se jim rozpadne rodina. Alespoň v tomto se snažte být k sobě vstřícní a domluvit se spolu, abyste s dětmi byli oba dva. Děti mají právo na oba rodiče. Takže pokud jste schopní se o děti starat oba dva stejně, zkuste pouvažovat o střídavé péči. Měli byste se umět dohodnout tak, aby to bylo v zájmu dětí. Nedělejte jim to zbytečně těžší, než už to budou mít díky vašemu rozvodu.

zz

Takže kamošu,to je KO-konec,radím ti zbal pingl a běž,nech děti ji a kolouškoj at si užijou,najdi si novou partnerku a začni nový život,nějaká střídavá péče,návštěvní hodiny atd.-samé naschvály,pomluvy,vyzvídání a až si najdete partnerku a bejvalku kolouch vyrazí-¨jako že ji vyrazí-tak pak byste teprve zažil peklo na zemi a hlavně děti s vámi,toto je už nenapravitelně zničený vztah a neznám jedinýho člověka -včetně mě-co toto zažil,aby se to urovnalo aklapalo to.

pepa*

Když dělá bordel žena, muž má hledat řešení kvůli dětem. Hezké. A ty dotazy, že žena odmítá střídavou péči, dělá naschvály atd.?

Zkrátka, jestli je byt nebo barák váš, zamávejte jí, jestli děti nechce, ještě lepší a dál to neřešte. Fofrem vyberte peníze z účtu, budete je potřebovat. Vy to budete platit, ona si s kolouškem užívat. Typické jednání žen !

ujendys*
hodnocení

1x

napíšu otřepanou frázi když podvede muž jde v 99% čistě muži jen o sex to aby ho to potom doma zase víc bavilo,ale když podvede žena tak jsou v tom v 99% city

ju*
hodnocení

1x

sbal ji věci a řvoucí děti, v sobotu ráno kolem sedmé je zavez k jeho rodičům se slovy tady jsem vám dovezl nastávající snachu, sbohem...ale možná chce abys vypadl z bytu a nechal ho jí a kolouškovi, hele a co tvoje první manželství - udělala z tebe baba taky vola? Jestli náhodou není chyba v tobě...jak bylo řešeno výše baba jak se zaláskuje a je chycena jednou rukou jinde, tak jde bez ohledu na následky a se.e i na děti.

hodnocení

1x

Kamaráde,málo sis namáhal ptáka,protože jinak by ti s jiným neutekla.Teď je těžká rada,já už bych jí osobně nechtěl,válel se po ní někdo jiný, měl bych to v hlavě.Nech ji jít a i kdyby po čase prosila,aby se směla vrátit,řekni jí že ne.Jsou věci co se nedělají.Najdi si jinou, se kterou budeš šťastný.

pepa*
hodnocení

1x

Nejdříve by se slušelo psát normálně česky. Vždy je chyba na obou stranách, čili udělejte rozbor svého jednání. Třeba jste byl posera ( podle nadávek to tak vypadá ) a nedokázal jste šéfovat firmu zvanou manželství. To se stává.

Oddělte své finance velmi rychle od domácnosti. Až se vymáčkne, kolik bude chtít, možná vám ztěžkne ruka...

hodnocení

0x

nesnaž se lepit něco co slepit nejde,zachovej se jako chlap,kopni ji do riti a zkus to s jinou a jinde *palec*

radarbrdy*
hodnocení

0x

Ono záleží na situaci s bydlením, jak se psalo výše.

Např. u sousedů mají pěkný velký dům a tam to funguje tak, že se tam vejdou všichni: manželka s novým přítelem, manžel s novou přítelkyní a děti tam bydlí taktéž. Chápu, že v menším bytě bo může být problém.

buss
hodnocení

0x

Napřed se podívej na sebe a odpověz si co na něm vidí, co ji k něm táhne, pokud jsi toho schopen. Bohužel to ani žena kolikrát sama neví.

roman68*
hodnocení

0x

Zdravím,

potvrzuje to moji zkušenost...pokud má vztah fungovat jde to zpočátku tak nějak samo-spontánně..jakmile se chlap podbízí ženě, dobývá ji, bojuje o ni-něco není v pořádku ! pokud to oba necítí "v srdci" (už dost otřepaná fráze-ale pravdivá) je to jen o závislosti a ne o vzájemných citech a férovém sdílení..

dá se vcelku odhadnout jaké vzorce chování k ženám jste převzal od svých rodičů-svého otce...

ale ..je to běh na dlouhou trať..já jsem po rozvodu už 8 let a teprve teď mi dochází, proč to tak dopadlo - i díky supervizím u psychologa a důvěrné komunikaci s ostatními muži (viz tzv. Mužské kruhy)

takže Dane- vzmuž se ! Nehraj si na oběŤ a hlavně se nelituj-vem svůj život do svých vlastních rukou! nic své partnerce nedlužíš...

mili*
hodnocení

0x

To co píšete, jak se k vám manželka chová, to je hrozné. Ta už se nezmění, nechte to být, odejděte jestli máte kam a požádejte o rozvod. U soudu se vyřeší, zda si budete chtít jedno dítě nechat, já bych jí nechala obě, vy budete mít ze začátku sám se sebou co dělat. Co nejdříve se zbalte a v klidu odejděte.

bio

"mili" , toto je typická odpověď ženy, i když to třeba myslíte dobře.

Mám podobný problém, zatím je to bez urážek. Manželka si také našla zajíčka, navíc se s tím nikde netají, ba naopak to vypráví lidem o kterých musí na 100% vedět že to pošlou dál. Já se před lidma snažím dělat že je vše tak nějak OK a pak se dozvím že to dávno vědí, pak jsem za kreténa a ubožáka. Dcera mi o manželce řekla, že jí připadá dost sobecká (myslí jen na sebe) a že rozhodně když by k rozvodu došlo, tak že by byla se mnou. Máme ještě syna, ten je hodně citlivý, nevím zda mu to manželka už řekla, dcera mě prosila ať mu to neříkáme, že si s ním o tom promluví sama. Nevím koho by si syn vybral, na jednu stranu, vzdy kdyz manzelka vyvádí, tak syn jde za mnou a řekne, "nepojedeme někam?" Ale pak když se manželka zklidní tak si myslím že má syn blíže k ní a to mi je moc líto. Udělal jsem, respektive neudělal za dobu manželství spoustu věcí které byli ode mne očekávány, ale stejně tak i má manželka. Posledních cca 8let jsem to s ni neměl jednoduchý, když se třeba opila v práci, tak jsem se dozvidal co se tam dělo od lidí se kterými se znám. Ona si nic nepamatovala, aspon tvrdila že to není pravda, ale já jí znám jsme spolu 17let a vím co dokáže když je opilá. Několikrát mi i v tom stavu říkala jak je strasně moc ráda že mě má, za to jakej jsem a ted! Ted si najde chlapa - kluka a říka jak jsem ji celou dobu ublizoval a kaslal na ni, nevidi ale to, co ona delala mě a já jsem to tak nejak ustal. Navíc mi připadá že díky vztahu s tím... nemá ani dostatek času na děti. Tím zase nechci říct že by je neměla ráda. Prostě tím chci říct, že nesouhlasím s tím co píšete, nechat díte, nebo obě (v žádném případě). Zbalit se, a odejít? To by pravděpodobně manželky všech podvedených chlapů očekávali. Já například platím 10let hypotéku na barák, manželka na splátku nepřispěla ani jednou, má své uvěry které plati, z toho asi dva cca4000Kč které byli pro domácnost. O zbylých jsem se dozvěděl až když je měla. Tak že zbalit se a odejít je taky hloupost Prodávat barák je nesmysl, protože je tam dluh ještě přez milion, akorát by se zaplatil dluh, detem by po nas nic nezbylo a oba by jsme si museli najit nejaké bydlení za stejny peníz jako je hypoteka.

Určitě musí být hrozné když ženská chlapovi nadává, to už pak nevím jak bych tuhle situaci řešil. Už ted jsem s nervama v ... a nevím jak to řešit teď.

hk
hodnocení

0x

To víte, mladé hebké svaly a fungující penis. Kdo by odolal. Na druhé straně, tohle pobléznění za čas přejde. Bohužel ale musíte brát v úvahu, že ženě se věřit nedá a dle toho byste se měl do budoucna zařídit - tedy majetkově tak, abyste se při případném rozvodu nedivil.

bio

Svaly možná, penis mi funguje myslím dobře. Za čas to sice asi přejde, ale ty nervy, nikomu bych to nepřál. Je mi naprosto jasné že se ženě věřit nedá, kor po mých zkušenostech a jak je zde už zmíněno. Chlapovi jde vetšinou jen o sex, ale ženská do toho vždy vlítne s city. My toho moc nemame, tak ze majetkove to bude celkem jednoduché, polovinu dluhu by přebrala ona a polovinu ja.

jenda2*
hodnocení

0x

Jak se situace vyvinula?

bio

Jak se vyvinula?

Tak po včerejším rozhovoru jsem si jistý že to dohromady už nedáme. 17let je v ... Řekla sama že už to ani zkoušet nechce. Tvrdí pořád že s tím mladým klukem nespala, ale já jí prostě nevěřím. Nevím jak to řešit dál, barák prodat nechci, jednou doufám bude dětí. Žít ale spolu takhle, jako že bych věděl že to nikam nevede a vědět že jede někam pryč, vrátí se druhý den... Je jasný že by nebyla u kamarádky na kafíčku. Další hloupost by byla, platit hypotéku, pritom bydlet jinde a nechat jí bydlet samotnou v baraku. Jsou to fakt nervy, navíc včera se zachovala velmi netaktně ohledně mého otce.

Nedokazu si predstavit zivot bez ni, stejně tak si nedokážu představit život s ní za takových podmínek jaké teď u nás jsou.

martinaa*

Zdravím. Milenci své ženy zavolejte, že ji posíláte i s kufry. Chápu, že takhle žít nechcete, a pakovat by se měla milá rozhoďnožka, nikoli Vy.

doplněno 23.05.16 08:53:

Zdravím, proč byste měl přicházet o děti? Ona je ta, která rozbila rodinu a válela se jinde, takže máte právo třeba zažádat o svěření dětí do své péče s tímto odůvodněním. Jak jsou staré? Není pravdou, že soudy vyjdou vždy vstříct ženě...

Na řeči o rozvodu jako nejhorším řešení nevěřím. Jistě, pro děti to není příjemné, ale každodenní hádky rodičů, nezájem, dusno, nijaký vztah... ani to pro ně není dobré, děti nejsou hloupé ani slepé.

bio

Je to těžší než se zdá. Za prvé nemám na něj telefon a za druhé pokud začnu dělat zle, tak příjdu já i děti o barák, protože bude trvat na prodeji. Mám k baráku citové pouto, bylo by to na dlouhé rozepisování. Proto ho nechci prodat a jak jsem již psal, bude to nejspíš jediné, co dětem po nás zbyde. Nemyslím že by oba bydleli spolu, ale mohou ho pak prodat oni a peníze si rozdělit. Měl bych pak aspoň dobrý pocit, že by ten prodej k něčemu dobrému byl.

Jinak děkuji za podporu. Třeba bude jednodušší když si také někoho najdu, jenže se mnou je to horší, nějak to se ženami neumím, viz tato situace a pak taky kde hledat.

doplněno 23.05.16 10:49:

Nemyslím si že bych přišel o děti, nesnesl bych ale to, že by měli sdílet domácnost s někým jiným - cyzím. Dceři je 16let a synovi bude teď v říjnu 13. Jinak my se s manželkou nehádáme, dokonce i nějak komunikujeme, ale řekla že mě nemiluje a bere mě jako kamaráda.

Co vašemu otci udělala? JInak vám tu situaci vůbec nezávidím. Jakmile jsou v rodině hádky a rozepře a navíc v tom jsou děti, je to na ho... člověk pak přemýšlí a myslí pouze na to a život se stává nesnesitelným. Nejhorší je když člověk ví, že se to prostě nezlepší. Že žádný dobrý konec nebude, že jenom čeká co zase přijde...

bio

Otci neudělala nic, myslim i že ho měla ráda, on zemřel na rakovinu v roce 2008, doktoři nám řekli že mu dávají max. pul roku a trefili to skoro přesně. Jezdil jsem za nim docela pravidelne a stridali jsme se s bratrem a mou mamkou, aby nebyl sam, on ani sam byt nemohl, protoze jeho zdravotni stav do v zadnem pripade nedovoloval. Manzelka ma nemocnou sestru, ktera lezi, ... zaplat panbuh ale neumira. Nikdy tam moc nejezdila, az ted posledni dobou co se proflaklo to ze ma chlapa. Maji syna který se o její sestru a svagra stara, svagr prisel diky cukrovce o obe nohy. Pobíraji i davky na to, aby si pořídili pecovatelku. Rekl jsem manzelce ze tam jezdi dost casto, ze by to meli resit oni nejakou tou pecovatelskou sluzbou a ona hned vytahla to, ze ja jezdil za tatkou, kterej mi umiral. Pripadam si jako nejaka fňukna která si tu vylévá srdce, ale je paráda že to ze sebe mohu dostat a někdo na to reaguje. Něco jineho by bylo, kdybych o tom měl s někym mluvit, mam blbou povahu, že nedavam city na jevo, to se mi i ted vymstilo a udajne proto tato situace.

To je smutné čtení, je mi to líto. Já také zásadně nedávám city najevo. I když bych třeba chtěl, prostě to ze sebe bedokážu dostat a všechno dusím v sobě. Prostě to je povaha taková. Přál bych Vám, abyste to mezi sebou co nejrychleji vyřešili, protože tohle, ta nejistota musí být ubíjející. Vždycky když se jedná jen o ženskou, tak je to v pohodě. Kopnete jí do pr... a je to, ale jak jsou v tom děti, je to naprosto něco jiného. Žádná strana nechce ustoupit, protože děti máte rádi oba dva, že jo. A oto je to vše složitější...všchny ty tahanice. A děti tím trpí nejvíc, protože všechno jinak vnímají, ne jako dospělí. Každopádně hodně pevné nervy, musíte to vydržet a doufám, že se vše vyřeší podle vašich představ.

hancule*
hodnocení

0x

K řešení není nic - rozvod a konec..najděte si jinou,jste mladý a žen plný svět...jistě najdete ženu,která bude dobrou matkou k Vaší dceři,když jste muž,pro kterého rodina tolik znamená.Nepřemýšlejte o Vaší manželce - co ,jak,proč atd.-myslete na sebe a svoje štěstí a štěstí dětí.S barákem se věc vyřeší - je to rozumová věc...Neřešte teď,netaktnosti,zloby,ostrá slova, - soustřeďte se na budoucnost,na praktické věci.

bio

Byla jste někdy v takové situaci a navís s dětmi? Není to jednoduchy. Mlady... je mi 36 a jak jsem psal, nikdy mi to se zenskejma neslo a za 17let manzelstvi jsem ani nijak netrenoval, tak ze o to je to horsí. Věrím že se mi snažíte poradit dobře a moc Vám děkuji. Ale nejde hned zapomenout na to co bylo 17 let.

jenda2*

Ale manželce to šlo naprosto snadno ! Má mladého milence, manžel bude platit jak zběsilý. Co jí bude chybět?

hancule*

Netvrdím,že to půjde hned - nepůjde,je to na dlouho..taky ženu si nehledejte hned -proč byste měl!Vyřešte si život - to je přece teď už rozumová záležitost...píšete,že život s ní už není možný -takže řešte co dál,jde o děti a další věci...myslím,že důležitá je věc s barákem,taky rozumová věc..citové věci jsou těžké,bude to hodně bolet,ale praktické věci musíte řešit.Na ženské máte čas až přebolí,stejně byste na to teď neměl náladu - něco si začínat v téhle situaci...

jenda2*
hodnocení

0x

Podle mého názoru jste v pasti. Bude vás tlačit k maximálním alimentům a přitom zřejmě platíte hypotéku. Zajistěte si bydlení, barák prodejte. Tím se zbavíte hypotéky. Majetkově to máte možná 50/50, takže to bude finanční armagedon. Tu paní, se kterou máte dítě naprosto vymažte z hlavy. Finančně vás zlikviduje a vy se budete nakonec chtít zprovodit ze světa. Děti v tomto případě vůbec neřešte. Jadnak vás k tomu ani nepustí a za řadu let může být vše úplně jinak. V první řadě se postarejte o zlikvidování hypotéky. Ostatní má čas.

bio

V pasti kazdopadne jsem, at je ale jaká je, tak doufám že na prodeji trvat nebude (jasně že můžu doufat, ale kdo ví co bude). Ta myšlenka o zprovodeni ze sveta mi hlavou probehla taky, ale je to naprosta kravina. Myslim že kazdeho to v prvni okamzik napadne, ale pokud je normalni, tak ho to hned prejde. Za prve mam dve deti na kterych mi zalezi a myslim ze i jim zalezi na me a pak svou rodinu, ktera bude vzdy stat pri me. Oni ale zatim nevedi co se deje, vi to zatim jen dcera.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]