Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam problem najit si vztah

Od: querry odpovědí: 3 změna:

Jak poznam ze o me ma nejaka holka zajem napr. bude po me chtit icq kontakt?Jsem spise introvert jak si muzu natrenovat sebevedomi vystupovani a rec?Takze kdyz chci mit s holkou vztah vzhled neni dulezity a muzu taky sbalit holku svou vyrecnosti i kdyz jsem skaredy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hrosik*
hodnocení

1x

U mužů nehraje vzhled zas tak velkou roli. Důležité je jeho charisma, smysl pro humor, sebevědomí, inteligence. Nejlepší by bylo na sobě zapracovat, aby jsi byl se sebou spokojený. Já nevím co dělají muži, začít posilovat, zhodnotit co by šlo na sobě zlepšit vzhledově, dělat nějaký sport...S nízkým sebevědomím nikoho nezaujmeš i kdyby jsi byl dvojník Brada Pitta. To že po tobě holka bude chtít ICQ ještě zájem neznamená.

guess*
hodnocení

0x

Nejen, že nemáš sebevědomí, jsi i hlupák, který zakládá zbytečně témata navíc. Tobě je 21?

http://www.qark.net/

toni*

Zkuste se zamyslet nad hovadinou, kterou vymyslel váš chorý mozek. Jste neinformovaný nebo ignorant - nebo obojí? Tyto vaše duševní výrony nestojí za další komentáře. Dobrou noc.

výtka
Upozornění od sys clayman 28. 08. 2009 08:14:44
pro oba (vztahuje se i k jiným otázkám): pravidlo - je zakázáno: Z3 - psát vulgárně a slovně napadat uživatele ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]