Nejste přihlášen/a.
Mého syna vyřadili z evidence uchazečů o zaměstnání z Úřadu práce pro půlhodinové zpoždění dostavení se na schůzku, kde se jednalo o zjískání zaměstnání. Podotýkám, že podporu v nezaměstnanosti nepobíral. Od té doby (asi 4 měsíce) nikde ještě nepracoval a zdravotní pojištění si platí sám z úspor. Zajímalo by mne, za jak dlouho a za jakých podmínek se může opět zaregistrovat na Úřadu práce, aby mu platili zdravotní pojištění. Děkuji za odpověď. Karel
Nepochopím že se někdo nechá vyřadit z evidence na pracáku kvůli půlhodině zpoždění !.!.!
Kdyby to šel vaš syn vysvětlit ještě ten den nadřízené(mu) zprostředkovatele/ky ke které(mu) patřil tak by ho určitě nevyřadili. Nezlobte se na mně ale nějak mi to nesedí. Několikrát sem přišel na pracák pozdě i o několik hodin a nikdy se kromě kecání nic nestalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.