Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to HPV?

Od: ja* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den. V ústech mi vyskákaly jakési droboučké "pupínky", je to pocit, jako by mi v ústech vadil chlup. Mám úplně maličké vzadu na patře a další zřejmě úplně vzadu v krku, takové oranžové malé hrbolky (nevím zda tam byly už dříve nebo mají spojitost s těmi na patře). S přítelem jsme dnes měli orální sex a tyhle " hrbolky" mi začaly vadit chvíli potom, mám je půl dne. Je to projev nějaké nemoci? Projevuje se takto HPV? Jsme spolu teprve krátce, orální sex jsme dělali prvně, ale jinak doteď žádný problém nebyl.
Je to HPV?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musela jsem poklikat, abych zjistila, co to je HPV. Vyčisti si zuby kvalitní pastou a vykloktej buď ústní vodou nebo nějakým alkoholem. Třeba alpou. Myslím si, že jsi na začítku angíny.

dejavu*
hodnocení

0x

Tyto pupínky na patře bývají projevem virózy, setkáte se s nimi např. při chřipce nebo virové angíně. Jestli je to projevem HPV, vám nikdo kromě doktora, který bude mít k dispozici vaše testy, říci nemůže. Ale s virózou nic nenaděláte. Ta časem odezní a na gynekologii nezanedbávejte povinné prohlídky jednou za půl roku a kdykoliv při potížích. Víc stejně nenaděláte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]