Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěla bych ho poznat

Od: jurskypark2015* odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Mám ve třídě spolužáka, do kterého jsem se zakoukala..Známe se pár měsíců.. Ve škole se akorát zdravíme. Podívá se na mě a potom kouká jinam nebo nic neříká, když vedle mě třeba seděl. Já taktéž chtěla něco říkat, ale prostě strašně mi bušelo srdce a nedokázala sem to.. Píšeme si akorát na facebooku.. Není to jen, že bych psala pořád jen já, ale taky se mě ptal.. Řekla jsem mu, že bych někdy šla klidně do bazénu si zaplavat, ale nemám s kým, zda by nešel.. Odepsal mi, že na bazény moc není, v létě spíše někde k rybníku.. Jinak by jsme prý mohli třeba někdy něco podniknout.. Ptal se mě tedy, zda nehraju beach volejbal a já má řekla, že mi moc kolektivní sporty nejdou a hrála sem ho jen jednou na adaptáku na střední. Jde mi spíše o to, poznat jeho, než hrát ve skupině nějaký sport, jestli mi rozumíte.. Nevím, jestli má přítelkyni.. Myslíte, že z toho pochopil, že se mi líbí? Nevím, zda bych mohla mít nějakou šanci... Nechci být ta, která někoho uhání, ale jestli má zájem on, aby se on nějak inicioval..

doplněno 22.11.15 22:00:

Ahoj. Studuji posledním rokem vysokou školu. Mám spolužáka, do kterého jsem se zamilovala. Pár let jsem ho znala jen od vidění a teď máme společné předměty. Nikdy by mě nenapadlo, že zrovna u něj se mi něco takového může stát, protože to můj typ nebyl.. Přispělo tomu hlavně, že ráno kolikrát přišel do školy, otočil se a dlouho jsme se na sebe koukali. To se mi stoprocentně nezdálo. Ve škole mě jen pozdraví a to spíše ještě, když tam nejsou ostatní. Všimla sem si, že koukal, ale jakmile sem si toho všimla, tak se poté díval do země. Přidal si mě na facebooku do přátel, poté co jsem ho štouchla. Myslela jsem, jestli třeba něco nanapíše, ale neozval se. Až minulý týden napsal něco na facebooku do školní skupiny ohledně výuky. Využila jsem situace a napsala mu. Psali jsme si poté ještě docela dlouho. Nepřišlo mi, že bych ho nějak obtěžovala. Bavili jsme se tak nějak o všem možném..Říkala jsem mu, že bych si šla klidně někdy zaplavat do bazénu, zda by nešel se mnou, protože nemám s kým.. Odepsal mi, že není moc plavec, na bazény moc není, spíše v létě někde k rybníku.. Ale, že prý můžeme něco podniknout.. Ptal se mě tedy, jestli nehraji beach volejbal. Říkala jsem mu, že jsem ho hrála jen jednou na adaptáku a kolektivní sporty mi taky asi moc nejdou. Napsal, že je to škoda, že někdy v pátek takto chodí. Nechci být nějak vlezlá a vůbec netuším, zda bych mohla mít nějakou šanci. Když mi povídal o tom, že by se rád po škole osamostatnil, ale z jednoho platu těžko zaplatí nájem.. Tak sem mu psala: A ty nemáš přítelkyni, že by jste byli na placení dva? Říkal, že nemá.. Psala sem mu promiň, že sem tak ptala, jsem zvědavá.. tak říkal, že to ať se klidně ptám a poslal mrkacího smajlíka.. Třeba chtěl jen nějakou spoluhráčku na volejbal nebo mi to nabídnul, abych se někam podívala. Možná jen nevěděl, jak mě odmítnout. nevyznám se v tom. Přeci kdyby se chtěl vidět, tak ne určitě mezi několika jeho kamarádama? Úsměv
Musím na něj pořád myslet a zdají se mi o něm sny. Když se baví s nějakýma spolužačkama, tak strašně žárlím. Nechci si dělat zbytečné naděje, jestli mě bere jen jako možnou kamarádku.. Nerada bych, aby to v případě neúspěchu věděli všichni. Zítra se uvidíme poprvé, co sme si takto začali psát..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. Řešíte pořád stejný problém, jen pod jinými nicky. Rad už jste zde dostala mnoho, ale nepochopila jste, že pokud v sobě nenajdete dostatek odvahy na to, abyste začala s ním komunikovat, nezmění se nikdy nic. Místo psaní mu řekněte vše do očí. Pokud ho chcete poznat a dozvědět se, zda se mu líbíte a měl by o Vás zájem, domluvte si s ním schůzku a komunikujte. Hlavně k němu buďte upřímná.

hodnocení

2x

Příjde mi víc než podivné, když si dva dopisují a pak, když jsou vedle sebe v reálu, tak spolu nemluví. *sok* Divné!

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, myslím, že iniciativa je oboustranná, ale zatím si vzájemně vetujete návrhy na setkání. Chtělo by to najít něco společného a neutrálního, tak pokračujte.

Co třeba "klasické" kino nebo procházka či kávička? Zdravím!

doplněno 16.11.15 20:55:

jurskypark2015 - pokud je to pravda, že se neustále ptáte na stejnou věc (a ještě měníte přezdívku), tak už to nedělejte. Přečtěte si i pravidla poradny - a dodržujte je.

an*
hodnocení

1x

Líbí se ti, možná ho i miluješ. Já vím, že bys ráda slyšela, že on tebe také. Ale to bohužel nemohu vědět. Ptej se dál, musíš najít nějaký společný zájem, skus třeba hudbu, počítače, nebo hry, všechno co tě napadne, protože bez společných zájmů váš vztah nemá budoucnost. A až najdeš téma o kterém můžete mluvit, klidně ho někam pozvi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]