Nejste přihlášen/a.
D obry den, prosim o radu jak ukoncit stavajici smlouvu u Vodafonu. Pritelkyne ma smlouvu na jejich sluzby a pod sebou ma jeste 2 cisla, ktere vyuzivaji deti. Starsi dcera se rozhodla odejit k O2 az ji vyprsi stavajici smlouva u Vodafonu, coz bude 18.2.2016. Chtel bych se zeptat jak dlouho dopredu maji vypovedni lhutu a kam zaslat pisemnou vypoved? Mate nekdo zkusenost? Predem dekuji
Možná Vám sem někdo napíše podrobnosti, ale zatím si pro jistotu najděte tu smlouvu, kterou jim paní podepsala a důkladně si ji pročtěte, určitě tam najdete, jak smlouvu ukončit. Nejspíš to nebude snadné, ale jiná cesta není. Rovněž si důkladně prohlédněte jejích webové stránky, i tam najdete, co hledáte. Kdysi jsem takto ukončovala smlouvu s jednou společností a bylo to hledání jako v detektivce, ale nakonec se povedlo. Totiž, smlouvu uzavřete velmi, velmi snadno, ale ven z ní, to je něco úplně jiného, to jsou prostě pravidla obchodu .
Já chtěla teď skončit u vodafonu, nesla jsem jim výpověď a bylo mi řečeno (což jsem si potvrdila i na zákaznické lince), že to vůbec není potřeba, že závazek se automaticky neprodlužuje. Takže vám zůstane tarif, jaký máte, ale za plnou cenu, pokud byl se slevou (nebo si ho můžete změnit). A stačí třeba týden, dva před koncem zavolat, nechat si vygenerovat ČVOP a přejít, kam budete chtít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.