Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno
Chystám manželce dárek napadlo mně ji dat laser epilator co je na ebay
Ptám se má stim laser epic. Zkušenosti jestli funguje a odstraňuje navždy? Nechci zbytečně vyhazovat děkuji
Chystám manželce dárek napadlo mně ji dat laser epilator co je na ebay
Ptám se má stim laser epic. Zkušenosti jestli funguje a odstraňuje navždy? Nechci zbytečně vyhazovat děkuji
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
wamp®
0x
Dobré ránko i Vám.
Můj názor a zkušenost je ta,že tyto depilátory fungují asi tak jako žiletka,i když s malinko delší časovou prodlevou.
Takže,peníze to vyhozené nebudou
Pokud by paní chtěla trvalé odstranění / depilaci/,tak na to je vyšší kalibr s názvem estetická chirurgie.
Můj názor a zkušenost je ta,že tyto depilátory fungují asi tak jako žiletka,i když s malinko delší časovou prodlevou.
Takže,peníze to vyhozené nebudou
Pokud by paní chtěla trvalé odstranění / depilaci/,tak na to je vyšší kalibr s názvem estetická chirurgie.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]