Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otok jazyka

Od: lilil odpovědí: 1 změna:

Jsem už v důchodu a poslední rok mě skoro každý měsíc oteče jazyk a musím do nemocnice na injekci. Na alergii nic nezjistili. Co to může být? Nemá s tím někdo zkušenost? A jaká léčba vám zabírá?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

krasula
hodnocení

0x

Napadla mne reakce na zubařské kovy nebo zubní náhrady. Pokud vím, tak jazyk je obrazem hlavně trávicího ústrojí. Často se na něm projeví i metabolické poruchy. Jsou tací, co z jazyka dovedou diagnostikovat. Jeden se jmenuje Mudr Petr Hoffmann z Čes. Budějovic. Ten provádí tato vyšetření přímo nebo přes počítač.Na internetu má k vyšetření dotazník. Jinak jako každé sliznici prospěje B-komplex.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]