Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dát kamarádce k narozeninám

Od: lukaas* odpovědí: 8 změna:

Zdravím mám trochu potíže vybrat mé opravdu nejlepší kamarádce dárek k narozeninám. Mám ji moc rád a myslím si, že ode mě nic nečeká trochu ji proto chci překvapit něčím skvělým co ji moc potěší. Vím je asi těžké něco doporučit když ji neznáte ale aspon mi prosím poraďte co sme v takové situaci dělali vy. Dějuki mockrát.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pro případné rádce jsi neuvedl alespoň věk. Nikdo nezná tvou kamarádku, netušíme co má ráda, trochu se rozepiš

toni*
hodnocení

0x

Přesně jak píše maverick a k tomu napiš tvoji finanční situaci. Můžeš koupit šperk nebo auťák, ale třeba taky hezkou kytičku.

pu®
hodnocení

0x

Souhlasím s Maverickem, ale přesto tip - jestli je to opravdu dobrá kamarádka, evidentně ji máš rád, a nadto, jak tvrdíš, nejspíš nic nečeká, pak já bych asi zkusila něco vlastnoručně vyrobit - něco co zvládneš a co ji zároveň potěší a taky čím jí dáš najevo, že je to pro tebe ta nej kamarádka. Nemusí to být velká věc, prostě jak se říká "od srdce". No a já osobně tedy vždy zaboduji s knihami - určitě víš, co má ráda, tak buď kniha o tom (např. o koních apod.), anebo dobrou detektivku, román... Jinak toho víme opravdu moc málo *nevi*

martini*
hodnocení

0x

V mnoha obchodních centrech najdeš obchody s doplňky např. Bijou apod., kup jí náramek, něco do vlasů, např. v barvě kterou hodně nosí, můžeš jí vybrat třeba i šátek, kabelku. Nebo permanentku na cvičení, do solné jeskyně a když to koupíš 2x můžete vyrážet spolu.

hodnocení

0x

Když se neví věk,je to složité,ale hodně potěší kytička nebo košíček ze sušených kytek,rostlin,vydrží dlouho a když se postříká lakem na vlasy,tak se na ni tolik nedrží prach.Myslím,že nabídky jsou v různých cenách.Nebo něco malého z keramiky...Nápadů by bylo mnoho...

hodnocení

0x

Pozvi ji do divadla nebo na nějaký solidní koncert... Užijete si oba společně, její vkus jistě znáš. *palec*

lucies*
hodnocení

0x

A co třeba tričko její oblíbené značky?

hodnocení

0x

Kupuje si nějaký časopis? Předplatit ji ho na nějakou dobu? A to předplatné do ozdobné obálky? ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]