Dobrý den, byla jsem včera u očního a řekla mu, že chci začít nosit kontaktní čočky, a aby mi změřil zakřivení rohovky a dioptrie. Napsal mi papír na silnější skla, a kdyz jsem se ho zeptala, kde z toho vyčtu to zakřivení, abych si ty čočky mohla objednat, tak mi řekl že v tom papíru to tam někde mam. Většinou je u té objednávky zakřivení kolem osmi a půl až devíti a já to z toho papíru opravdu nevyčtu.
Koukám a nevěřím. Takhle odbude pacienta, vlastně ani nevím kdo. To se mi ještě nestalo, aby mě některý doktor takhle odbyl. Neuvažujete o změně?
kate5
To není poprvé, změnila jsem teď místo bydliště a tam, když jsem s tim za ním šla, tak mi zase řekl ať jdu k optikovi, že tam mi to změří to jsem ještě neveděla, že to dělá normálně i oční a zadarmo. Pak mi kamarádka řekla, že ten samej jí to změřil normálně. Tady u toho jsem byla poprvé a naposled. Také to nechápu. Bohužel nejsem z těch co si nenechají srát na hlavu a takhle to pak dopadá...
Skočte k nejbližšímu optikovi. Pokud to tam je, on to z toho vyčte. Ostatně přístup placeného optika k vyšetření očí je diametrálně odlišný od přistupu lékaře na pojišťovnu. Moje osobní zkušenost, která ale nemusí platit všude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.