Jaký bych měla zvolit šperk k těmto šatům? Mají černé a bílé korálky, ale já mám hodně bílou kůži, takže spíš nějaký černý, poraďte, prosím spolecensky-salon.cz/...
Rozhodně ne černé. Bude to příliš velký kontrast. Bílá je v většinou decentní, ale umím si předstvit i bílou zrůdnost. Nicméně rozhodně šperk kolem krku ano. K plesovým šatům to patří. Jemnější věc, bílá, zlatá. A to vám radí chlap.
Záleží jak dáš vlasy, pokud rozpuštěné, tak bych nebrala nic, pokud je vyčešeš do nějakého super drdolu, tak bych vzala nějaký jednoduchý delší řetízek a na něj přívěsek, lesklý ale ne moc výrazný, stejně bych ladila i náušnice a náramek.
Jakou máte barvu očí? Jestli modré, pak bych volila jen stříbrný řetízek se stříbrným přívěškem ve tvaru srdce, kolečka, nebo květiny. Jestli je barva vašich očí hnědá nebo zelená, zvolila bych stříbrný řetízek s přívěškem v barvě vašich očí.
Já bych se přidal k radám které radí jemný řetízek, ale jen pokud budete mít vyčesaný účes nahoru. Krk by neměl být prázdný. Pokud necháte krk zakrytý vlasy dolů pak bez řetízku. Ale jsem jen chlap,který neví co se hodí, a hodnotím jen jak by se to líbilo mě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.