Nejste přihlášen/a.
Používáte Swiss Sleepnox Forte CPS.30?Jaké máte zkušenosti?Vím,že toto není klasický prášek na spaní,ale napsal jsem to do předmětu otázky.
S prášky na spaní nemám zkušenosti. Jdu spát, až jsem unavená... jinak neusnu. Třeba i v jednu v noci. Pak jsem někdy každou chvíli vzhůru a ráno vstávám jak přiblblá... Ale mám vyzkoušené, že mě nejvíce uspí četba knížky. Ten potravinový doplněk, co jste uvedl, v sobě má samé uklidňující věci. Jestli vám pomůže, je sázka do loterie. Čaj z meduňky by možná vyšel levněji.
Prášky na spaní nepoužívám, ale také pouze bylinné přípravky. Kozlík, chmel, meduňka, třezalka atd...dají se koupit jak míchané tak jednodruhové čaje a tabletky.
Koukám se na net a Swiss Sleepnox obsahuje extrakty kozlíku, chmele, mučenky a meduňky. Hodnotím jako výborná kombinace na spaní. Mám obdobný přípravek. Kozlík je podle mého silnější než meduňka, záleží, co a jak na koho působí...je to různé člověk od člověka.
Nejraději mám čaj Teekanne spánek a nervy výborná chuť a vůně lekarna.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.