Nejste přihlášen/a.
milí rádci a znalí, poradíte mi prosím, kde a jak nejlépe zaparkovat u UVN ve Střešovicích? V životě jsem tam nebyl. Do Prahy jedu několkrát za rok, ale znám trochu jen hlavní trasy. Pojedu vyzvednout člena rodiny na neurochirurgii (budova CH1). Na webu píšou o parkování uvnitř na placeném parkovišti. Dá se tam bez problémů zaparkovat? Jakou nejvhodnější trasu mi poradíte z D1 od Brna? Pondělí cca 10,00. Velice děkuji
P.S. navigaci mám, ale chci to mít v hlavě
Byl jsem tam v poslední době několikrát.Ale nejlepší,než jezdit přes celou Prahu,jsem zvolil zaparkování v nákupní zoně na Zličíně a pak metrem až na sídliště Petřiny a pak kousek pěšky ulicí Na Petřinách k UVN.Jinak autem lze pohodlně dojet barandovskou spojkou až na D5,po ní až na konec a pak na Bílou horu,pak opět na Petřiny a petřinskou k UVN a vpravo do Stamicovy.Tam před boční branou je fůru míst k parkování.Uvnitř areálu je nutno mít povolení předem.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.