Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyvin člověka

Od: host* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den..

zeptam do kolika let se člověka vyvíjí do 21 nebo do kolika

a muže člověkovy rust i po vyvinu chloupky na novém místě děkuju za odpověd

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je u každého jinak.

Chloupky vám můžou na nežádoucím místě vyrašit kdykoliv, to s vývinem prakticky nesouvisí.

hodnocení

0x

Můj brácha měl kníra v osmé třídě - ve střeleckém kroužku si ho pletli s vedoucím. Jeho spolužák musel ještě ve svých 22ti letech ukazovat občanku v hospodě, protože mu vousy vůbec nerostly. Začal se holit až po 30ti - do té doby sem tam chloupek vytrhnul...

Je to velmi individuální... ale do těch 20-25ti let bych řekl převážná většina má nějaké stádium ukončení vývinu :)

doplněno 12.11.15 14:21:

@luha - *palec*to jsem úplně zapomněl *smich*

luha*
hodnocení

0x

Vývin je ukončen až skokem do dřevěného spacáku. Po padesátce se stěhuje porost z hlavy do uší a nosu, kde dosti podstatně bují. Také ony samotné zmiňované orgány rostou až do do závěrečného finiše.:)

krasula
hodnocení

0x

Dívky končí růst o pár let dříve. U kluků se růst do výšky přibrzdí v době, kdy hrubne hlas a začínaj růst vousy. To se mění postava na chlapskou. Pak člověk ještě roste . Někdo do 21 , někdo do 24? Poslední ochlupení u muže se objevuje na prsou.

host*
hodnocení

0x
Já ani nevímco dělat s chlupama jsem jako medvědv i na tváří je mám když jsem to zkoušel zapálit zapalovačem tak jsem blafnul a nějaký ty popáleniny mám nevím jak na ně proti chlupum
korina*

náhodou mne se to líbí, chlap má být chlupáč. Znala jsem kdysi dávno muže vysoký 2.2 cm 105 kg, ramenatý , husté tmavé vlasy a chlupatý od krku až po kotníky. nosíval madonku na řetízku a ta nikdy neležela , stále se mezi tím porostem otáčela a pohybovala. Byl jako méďa co asi dnes dělá a jak nakládá se svou chlupatou okrasou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]