Nejste přihlášen/a.
Dobrý den..
zeptam do kolika let se člověka vyvíjí do 21 nebo do kolika
a muže člověkovy rust i po vyvinu chloupky na novém místě děkuju za odpověd
Můj brácha měl kníra v osmé třídě - ve střeleckém kroužku si ho pletli s vedoucím. Jeho spolužák musel ještě ve svých 22ti letech ukazovat občanku v hospodě, protože mu vousy vůbec nerostly. Začal se holit až po 30ti - do té doby sem tam chloupek vytrhnul...
Je to velmi individuální... ale do těch 20-25ti let bych řekl převážná většina má nějaké stádium ukončení vývinu
@luha - to jsem úplně zapomněl
náhodou mne se to líbí, chlap má být chlupáč. Znala jsem kdysi dávno muže vysoký 2.2 cm 105 kg, ramenatý , husté tmavé vlasy a chlupatý od krku až po kotníky. nosíval madonku na řetízku a ta nikdy neležela , stále se mezi tím porostem otáčela a pohybovala. Byl jako méďa co asi dnes dělá a jak nakládá se svou chlupatou okrasou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.