Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co utiší bolest prořezávajících se moudráků?

Od: pinkbunny* odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,

už druhým dnem se mi prořezává moudrý zub na pravé horní straně. Bolí a to a koušu se do tváře. Prášky na bolest mi přijde že nefungují. Nedá se to něčím potřít nebo neexistuje něco přímo na tento problém?

Děkuji všem

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

Dobrý večer,

pokud už trochu kouká, tak Stopangin spray, ten umrtví trochu sliznici a vydesinfikuje. Jinak určitě zabere Valetol, je volně prodejný v lékárně, ten Stopangin spray též.

doplněno 12.11.15 12:41:

Tak co zub? Zkusila jste něco? Pomohlo? Mne se hodně natrápily, tak jsem poradila, co se osvědčilo, ale nakonec jsem si je musela nechat vytrhat všechny 4.

hodnocení

0x

Zkuste tou stranou kousnout do hřebíčku a nechat ho chvíli na bolavém místě... je to dobré přírodní analgetikum (mohl by tedy teoreticky pomoci i odvar z něj, to ale vyzkoušeno nemám)

mcmerkurion*
hodnocení

0x

flaša rumu,ale z Hradce,pak nebudeš vědět vo ničem...

hodnocení

0x

Já nedám dopustit na aloe. Vždy mi pomohlo. Malý kousek aloe podélně rozříznout a přiložit rozříznutou stranou na dáseň u zubu Nechat v puse až do rána, a i ve dne.;)

slzicka*
hodnocení

0x

Brufen je na to slabý, doporučuji zajít za zubařem ať napíše tramal nebo aulin.

Brát léky na bolest běžně není dobré, ale moudráky nám běžně nerostou, takže něco silnějšího jednou neuškodí. Já mám na zuby vyzkoušený ten tramal, stačila mi poloviční dávka kapek než bylo doporučeno.

trtr

Zdravím, taky jsem to tak měl, týden a byl klid sám od sebe. Pokud je to ale brutální, tak zajděte k zubaři a ten Vám to nařízne, aby se rychleji vyklubal a něco předpíše.

jerrysek*
hodnocení

0x
Mě se moudráky prořezávají po intervalech, vždy to bolí tak týden. Bolí to jako čert, ale prášky si na to neberu. Zato ale žvýkám na té straně žvýkačku a tím mu trochu pomáhám se prořezat *smich* Pak to nějakou dobu bolí míň, když už si s tím nemusí dát takovou práci *smich*

cecek
hodnocení

0x
Doporucil bych vam je vyskubnout. Driv nebo pozdeji k tomu stejne dojde. Kdyz si je nechate vytahnout hned d budoucna mate vyreseno. Vse se dela v lokalni anestezii a neboli to. Mate hned klid.

led
hodnocení

0x

Gel Kamisdat-sice je prioritně na afty, ale zabírá i na toto a zvenčí ledovat. Co já se naležela na mraženém jídle v tu dobu))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]