Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
už druhým dnem se mi prořezává moudrý zub na pravé horní straně. Bolí a to a koušu se do tváře. Prášky na bolest mi přijde že nefungují. Nedá se to něčím potřít nebo neexistuje něco přímo na tento problém?
Děkuji všem
Dobrý večer,
pokud už trochu kouká, tak Stopangin spray, ten umrtví trochu sliznici a vydesinfikuje. Jinak určitě zabere Valetol, je volně prodejný v lékárně, ten Stopangin spray též.
Tak co zub? Zkusila jste něco? Pomohlo? Mne se hodně natrápily, tak jsem poradila, co se osvědčilo, ale nakonec jsem si je musela nechat vytrhat všechny 4.
Brufen je na to slabý, doporučuji zajít za zubařem ať napíše tramal nebo aulin.
Brát léky na bolest běžně není dobré, ale moudráky nám běžně nerostou, takže něco silnějšího jednou neuškodí. Já mám na zuby vyzkoušený ten tramal, stačila mi poloviční dávka kapek než bylo doporučeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.